Ασκήσεις για τέλειους γλουτούς!

Καλημέρα σε όλους! Τώρα που το σκέφτομαι περισσότερο σε... όλες, καθώς το σημερινό θέμα ενδιαφέρει πιο πολύ τον γυναικείο πληθυσμό. Οχι, όμως, ότι αφήνει αδιάφορους και τους άνδρες, που νοιάζονται για την εξωτερική τους εμφάνιση και επιθυμούν να έχουν ή να αποκτήσουν καλογυμνασμένο σώμα.

Το καλοκαίρι, άλλωστε, έρχεται με βήμα ταχύ και έτσι σήμερα επέλεξα για σας ασκήσεις για τους γλουτούς. Το κατά πόσο θα γίνουν

και... τέλειοι εξαρτάται αποκλειστικά από τον καθένα σας ξεχωριστά. Μαγικά δεν γίνονται, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε, αφού πρόκειται για ασκήσεις, οι οποίες μπορούν να εκτελεστούν από όλες τις κατηγορίες ανθρώπων.

1η άσκηση

Παλάμες, ώμοι στην ίδια ευθεία, αστράγαλος στο γόνατο και ανεβοκατεβάζω λεκάνη εκπνέοντας στο ανέβασμα. 1 λεπτό στην κάθε πλευρά.

2η άσκηση

Θέση στήριξης σε παλάμες, γόνατο. Παλάμες, ώμοι στην ίδια ευθεία, τεντωμένο πόδι στο πλάι, εκπνέοντας ανεβάζω. 1 λεπτό στο κάθε πόδι.

3η άσκηση

Θέση στήριξης σε παλάμες και γόνατα. Εκπνέοντας ανεβάζω πόδι με flex ποδοκνημική. 2 λεπτά στο κάθε πόδι.

Διάταση

Για αποθεραπεία, διάταση προσαγωγών. Αγκώνας ακουμπάει στο έδαφος, το άλλο χέρι τεντώνει ψηλά. 30 δευτερόλεπτα στην κάθε πλευρά.

Σας εύχομαι καλή Κυριακή, να γυμνάζεστε και να περνάτε καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα