Αρέσει ο Ντόουκινς αλλά...(vid)

Πυρετωδώς εργάζονται στην ΑΕΚ ώστε να μπορέσουν να βρούνε τον σούτινγκ γκαρντ που ψάχνουν, θέλοντας να καλύψουν το κενό του Μάλκολμ Άρμστεντ, ο οποίος αποχώρησε έπειτα από εισήγηση του Γιούρι Ζντόβτς.

Ένας από τους στόχους που κυνηγάει η Ένωση είναι ο Αντρέ Ντόουκινς (1,96 - 24 ετών), ο οποίος αγωνίζεται στο Καμπιονάτο με την Τορίνο, στην πρώτη του ευρωπαϊκή «περιπέτεια». Ο Αμερικανός γκαρντ σε 14 παιχνίδια με την Ιταλική ομάδα έχει 10,1 πόντους κατά μέσο όρο, σκοράροντας με ποσοστά κοντά στο 40% σε δίποντα και

τρίποντα. Ο Ντόουκινς, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια στο NBA με τους Χιτ (σχεδόν 1 πόντος κατά μέσο όρο), αρέσει στον Σλοβένο τεχνικό, αλλά όπως και οι Ντόμεν Λόρμπεκ και Ντεϊβίντας Ντούλκις καλύπτονται με συμβόλαιο, γεγονός που σημαίνει πως η διοίκηση της ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει κάποια ομάδα για αποκτήσει παίκτης. Φυσικά διακαής πόθος παραμένει ο Κλέμεν Πρέπελιτς, αλλά η περίπτωση του παραμένει δύσκολη. Βασικός στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να αποκτηθεί ο παίκτης πριν το Κυριακάτικο (3/1) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, γεγονός που φαντάζει δύσκολο, δηλαδή να έρθει, να έχει γνωριμία με τους συμπαίκτες του, και να αγωνιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα