Απρόοπτο με Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε με εμφατικό τρόπο την πρώτη του νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα απέναντι στην Αναντολού Εφές και μπροστά του προβάλλει το «εμπόδιο» της Δόξας Λευκάδας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, βλέποντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του να παίρνουν τη μορφή «χιονοστιβάδας», έχοντας να διαχειριστεί μετά από την αποστολή στα Επτάνησα, άλλα τρία ματς σε πέντε μέρες (Αρμάνι στις 25/10, Μπασκόνια στις 27/10 και Κολοσσός

στις 30/10), προβληματίζεται και από τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ, χτύπησε στο γόνατό του στη διάρκεια του χθεσινού (20/10) αγώνα με τους Τούρκους και σήμερα (21/10) ένιωσε ενοχλήσεις που τον άφησαν εκτός προγράμματος. Ο ίδιος, πάντως, ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στη Λευκάδα, αλλά η συμμετοχή του στον αυριανό (22/10) αγώνα κρίνεται αμφίβολη, μιας και την ίδια ώρα αποτελεί βασικό υποψήφιο για έξοδο από τη δωδεκάδα μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Σφαιρόπουλος θέλει να δώσει την ευκαιρία στον Γιάννη Αθηναίου να αγωνιστεί κόντρα στο σύνολο του Χάρη Μαρκόπουλου κι έτσι ο αρχηγός του Ολυμπιακού ή ο Μιλουτίνοφ θα ξεκουραστεί. Η απόφασή του, θα ληφθεί την τελευταία στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα