Έρχεται με... ενισχύσεις ο Πασκουάλ

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Τσάβι Πασκουάλ είναι γεγονός παρότι εξελίχτηκε σε σίριαλ και μάλιστα φάνηκε προς στιγμήν να ματαιώνεται οριστικά και πλέον σειρά παίρνει η ενίσχυση της ομάδας. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το πήρε προσωπικά και από την ώρα που κατάφερε να κάμψει όλες τις αντιστάσεις του Ισπανού προπονητή και να τον φέρει στην ομάδα με προοπτική τριετίας μάλιστα, είναι δεδομένο ότι θα του προσφέρει και... θωράκιση στην δύσκολη εκκίνηση.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης

είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό αφού έχει... όλο το πακέτο. Ελληνας διεθνής εγνωσμένης αξίας, ελεύθερος αφού δεν είχε συμφωνήσει με κάποια ομάδα μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ και λογικά με δυνατότητες άμεσης προσαρμογής. Ένα εύλογο ερώτημα είναι τι θα γίνει με τον... συνωστισμό που θα φέρει η παρουσία του στην φροντ λάιν, αλλά ίσως υπερισχύει το "όλοι οι καλοί χωράνε". Ο Χοσέ Καλντερόν είναι το πραγματικά μεγάλο στοίχημα για τον Παναθηναϊκό και το πραγματικά μεγάλο "θέλω" του Πασκουάλ.

Σε μια θέση που ο Παναθηναϊκός όχι απλά πονάει αλλά... υποφέρει, ο νέος του προπονητής θέλει τον πολύπειρος συμπατριώτη του διεθνή, ο οποίος ανήκει στους Λέικερς και θα χρειαστεί πολύ επιδέξιος χειρισμός για να σκάσει η... βόμβα. Κι εκεί θα υπάρξουν ερωτήματα προς απάντηση αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αφού θα περισσεύουν ξένοι, αλλά αν μπορείς να πάρεις τον Καλντερόν, είναι αλήθεια ότι βρίσκεις εύκολα τις απαντήσεις...

Θυμίζουμε ότι ο 35χρονος διεθνής Ισπανός γκαρντ αγωνίζεται από το 2005 στο NBA, ενώ πλέον κατέληξε στους Λέικερς μέσω της ανταλλαγής για την μετακίνηση του Ντέρικ Ρόουζ στο Σικάγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα