Από την Τρίπολη... στο Γκόλντεν Στέιτ!

Πριν από μερικούς μήνες, βρισκόταν στην χώρα μας και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, φορώντας την φανέλα του Αρκαδικού, έστω κι αν η εν λόγω ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της στην Basket League. Λίγο καιρό αργότερα, ο Κάμερον Τζόουνς ζει ξανά το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του, αγωνιζόμενος στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς!

Ο Αμερικανός γκαρντ, επελέγη να συμμετάσχει

φέτος στις προπονήσεις των «Πολεμιστών», διεκδικώντας μία θέση στο ρόστερ τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου θα διεκδικήσουν την ανάκτηση του «δαχτυλιδιού» του ΝΒΑ. Ο ίδιος βέβαια, έχει συνδέσει το παρελθόν του με τους Ουόριορς, καθώς τη σεζόν 2012-2013 είχε παίξει στη θυγατρική ομάδα της Σάντα Κρουζ, για να ενσωματωθεί στο Γκόλντεν Στέιτ λίγο αργότερα στο Summer League, χωρίς πάντως να καταφέρει να βρει συμβόλαιο.

Μετά τις τρομερές του εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, διεκδικεί ξανά όσες ελπίδες διαθέτει, συμμετέχοντας στις προπονήσεις των πρωταθλητών του 2015. Στον Αρκαδικό, είχε καταφέρει να φτάσει στα 10 παιχνίδια, με 15.6 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα