Πεδουλάκης: «Καθήκον μας είναι να γίνει ο Παναθηναϊκός ομάδα»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης σε δηλώσεις που έκανε στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος από τον σχεδιασμό της ομάδας, εξήγησε την λογική του σκεπτόμενου μπάσκετ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθει και στην περεταίρω ενίσχυση των «πράσινων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη:

Για τον σχεδιασμό της ομάδας: «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Έχουμε δουλέψει το καλοκαίρι

αρκετά. Είμαστε ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό. Θέλουμε να γίνουμε ομάδα. Κάθε καλοκαίρι όλα είναι ωραία. Τώρα καθήκον μας είναι να γίνει ο Παναθηναϊκός ομάδα. Έχουμε καλές μονάδες. Συνήθως είναι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι αυτοί που έχουν ένα καλό σύνολο».

Για τους αθλητικούς παίκτες: «Το μπάσκετ πάει σε μεγάλη αθλητικότητα. Το έχουν επηρεάσει οι αθλητικοί ψηλοί. Προσπαθήσαμε να έχουμε παιδιά με αθλητικότητα. Σταμάτησε και ο Δημήτρης, ένας εξαιρετικός δημιουργός. Όσο έχεις τον Διαμαντίδη έχεις μια ομάδα γύρω του. Δεν υπάρχει ο Δημήτρης, η ομάδα θα παίξει διαφορετικά. Θα προσπαθήσει να παίξει διαφορετικά», Για το σκεπτόμενο μπάσκετ: «Κάνετε ένα λάθος. Ακούω το επαναλαμβάνετε αρχικά. Σκεπτόμενο μπάσκετ δεν σημαίνει αργό μπάσκετ. Σκεπτόμενο μπάσκετ παίζει το Γκόλντεν Στέιτ, που έβαλε τον Γκριν στο "5". Το θεωρούμενο σκεπτόμενο μπάσκετ δεν διδάσκεται από πολλούς, οι οποίοι το απαξιώνουν. Το θέμα είναι να το αφομοιώσουν οι παίκτες. Σκεπτόμενο μπάσκετ δεν σημαίνει αργό μπάσκετ. Για να μην τρελάνουμε και τον κόσμο. Σκεπτόμενο μπάσκετ σημαίνει ότι το κυρίαρχο στοιχείο είναι το μυαλό, τόσο απλό». Για τη νέα σεζόν και τις προσθήκες που θα γίνουν: «Έχουμε μια καινούργια διοργάνωση, θα είναι επίπονη. Θα λείπει σίγουρα ένας παίκτης. Παρακολουθούμε δυο - τρεις παίκτες, που δεν μπορούμε να είναι τώρα στην ομάδα. Τέλη Σεπτέμβρη - αρχές Οκτώβρη θα δούμε αν θα πάρουμε και έναν παίκτη στις θέσεις των γκαρντ σε συνεννόηση με τη διοίκηση για το καλύτερο της ομάδας. Η πρώτη κίνηση θα είναι ένα παιδί που θα μπορεί να παίξει δύο θέσεις, να μαρκάρει μέσα και έξω. Έχουμε ήδη τον Βασίλη και τον Ρίβερς. Θα είναι ένα άλλο παιδί. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ανέβει, αλλά δεν χαρίζει σε κανέναν». Για το χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο παίκτης για να αγωνιστεί στον στον Παναθηναϊκό του Πεδουλάκη: «Για να παίξει κάποιος στην ομάδα μας θα πρέπει να παίζει άμυνα. Δεύτερον, να παίζει για την ομάδα και τρίτον να έχει πάσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα