Αναβολή στο Έσπερος-Εργοτέλης

Την επ' αόριστον αναβολή του αγώνα μεταξύ Εσπέρου Πατρών και Εργοτέλη, ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Η υπόθεση του ΑΣΕΑΔ, στην οποία η Αγία Παρασκευή έχει προσβάλλει την απόφαση μεσούσης της σεζόν να μην υποβιβαστούν πέντε ομάδες από τον Νότιο όμιλο της περασμένης Β' Εθνικής, αλλά τέσσερις, δεν έχει λήξει και η Ομοσπονδία περιμένει τη σχετική ετυμηγορία, ώστε να ορίσει ημέρα και ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκε πως ο αγώνας μεταξύ Εργοτέλη και Πρωτέα Βούλας για την 4η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της

Β' Εθνικής, καθώς και αυτός μεταξύ Αρκαδίου και ΚΑΟ Μελισσίων για την 3η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, θα διεξαχθούν νωρίτερα.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε πως έπειτα από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΓΣ Εργοτέλης-ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών (1ος Όμιλος), της 23/10/2016 αντί της 17.00 θα διεξαχθεί στις 16.30.

Επίσης, έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων, ο αγώνας ΟΚΑ Αρκάδι-ΚΑΟ Μελισσίων για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί της 30/10/2016 θα διεξαχθεί στις 29/10/2016 και ώρα 12.30.

Τέλος, λόγω κωλύματος του γηπέδου ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, Έσπερος ΑΟΠΑ-ΓΣ Εργοτέλης, που είναι ορισμένος για τις 2/10/2016 αναβάλλεται έως ότου βγει η απόφαση του ΑΣΕΑΔ».

Keywords
Τυχαία Θέματα