Ανάλυση Κυριακής (Α1)

ΙΚΑΡΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ

*Σαν κεκλεισμένων των θυρών παίζει ο Ίκαρος

Ανοιχτό και αμφίρροπο παιχνίδι με αντιπάλους δύο υγιείς ομάδες διοικητικά με στόχο τα πλέι οφ ο Ίκαρος και την εξάδα ο Κολοσσός. Ο Ίκαρος Καλλιθέας που παίζει στην Γλυφάδα και είναι σαν ουδέτερο καθώς δεν μαζεύει πάνω από 200 άτομα αλλά μην ξεχνάμε ότι έχει κερδίσει τον ΠΑΟ στην έκπληξη της χρονιάς στο γήπεδο αυτό! Ομάδα δουλεμένη ειδικά στην άμυνα και αν και δεν ξεκίνησε καλά και δεν έχει συνέπεια, έχει ψυχολογία καθώς έκανε τρομερή ανατροπή με την Καβάλα

εκτός έδρας σε ένα ματς χαμένο με 16-0 και 42-19 στο 18' (!) αλλά το γύρισε στο δεύτερο μέρος και από 77-65 στο 35' και το πήρε!

Ο Κολοσσός έχασε εύκολα από τον Ολυμπιακό στην Ρόδο αναμενόμενα αλλά χωρίς να παρατήσει το ματς. Πρόβλημα στους ψηλούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κλασικό Νο Bet αλλά έχει ενδιαφέρον το άντερ 144 καθώς ο Ίκαρος στηρίζεται στην άμυνα και θέλει να κατεβάσει το ματς στους 65π!

ΚΑΟΔ - ΚΑΒΑΛΑ

*Τοπικό ντέρμπι
*Χωρίς νίκη η Καβάλα και με νέο προπονητή

Τοπικό ντέρμπι στην Βόρεια Ελλάδα και τελικός παραμονής όπως κάθε ματς πλέον για την Καβάλα που δεν έχει ακόμα νίκη και άλλαξε πάλι προπονητή. Ο ΚΑΟΔ έχει πολύ καλή πορεία και είναι εντός στόχων με καλή έδρα. Αλλά έχασε την ευκαιρία στο Περιστέρι που είχε μεγάλες διαφορές (11-23, 26-41), αλλά στο δεύτερο μέρος με 20 λάθη έμεινε πίσω γρήγορα χάνοντας την διαφορά με 53-52 και το ματς έγινε θρίλερ και το έχασε.

Η Καβάλα αυτοκτόνησε με τον Ίκαρο καθώς προηγήθηκε με 16-0και 42-19 στο 18', αλλά ακόμα και στο 77-65 στο 35' έκανε μεγάλα λάθη, έμεινε από δυνάμεις και έγινε η ανατροπή χάνοντας με καλάθι στο τέλος. Χωρίς νίκη και κάθε ματς τελικός πλέον. Τέλος ο Γαλάνης από τον πάγκο που έκατσε σχεδόν 25 μέρες. Στην θέση του (3ος τεχνικός φέτος) ο Άγγελος Κορωνιός. Θέλει και αλλαγές, δεν παίζει περιφερειακή άμυνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κανονικά ντέρμπι, αλλά ο ΚΑΟΔ καλύτερος κερδίζει λογικά. Όμως το ματς είναι πονηρό και δύσκολο στοιχηματικά με τους 7π. Καθώς ο ΚΑΟΔ μπορέι να κερδίσει και εύκολα αλλά μπορεί να δούμε και καθαρό διπλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα