«Άμα δεν μπορούνε να είναι άντρες να σταματήσουν...» (vid)

Συναρπαστικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας, όπου ο Άρης Νικαίας επικράτησε μετά από δυο παρατάσεις του Έσπερου Λαμίας με 87-86, κάνοντας δύσκολη την προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Φθιώτιδας για την παραμονή της.

Ωστόσο, το γεγονός που αμαύρωσε την αναμέτρηση, και μετά το άστοχο τρίποντο του Φύκα των γηπεδούχων, ήταν η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δυο πάγκους, με τον προπονητή των γηπεδούχων, Γιάννη Σοφογιάννη να αναφέρεται μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στο «Star Kentrikis Elladas» στον τρόπο

που αντέδρασε ο Παναγιώτης Ζερβουλάκος, head coach των νικητών, τονίζοντας:

«Έχουμε μάθει είτε κερδίζοντας είτε χάνοντας να φεύγουμε από εδώ πέρα άντρες. Και καλό θα είναι κάποιους ανθρώπους, άμα δεν μπορούνε να είναι άντρες, είτε κερδίζουν είτε χάνουν, να σταματήσουν να ασχολούνται με τον χώρο, γιατί έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να μείνει καθαρός.Ελπίζω να ήταν μια άτυχη στιγμή στο τέλος και να ανακαλέσει. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτόν τον κύριο, ελπίζω όταν ηρεμήσει να ανακαλέσει, γιατί μερικά πράγματα δεν λέγονται. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα παιδιά των δυο ομάδων για το παιχνίδι που προσέφεραν στον κόσμο».


Έσπερος Λαμίας-Άρης Νίκαιας 86-87 (2η παράταση) από LAMIASTARGR

photo: lamiaole.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα