Α. Σπανού: «Έχουμε πολλές ελπίδες πρόκρισης»

Η Εθνική γυναικών κατέθεσε στο παρκέ ψύχη και ενέργεια αλλά ηττήθηκε κυριολεκτικά στο παρά ένα από την πολύ ισχυρή Ρωσία. Η Άρτεμις Σπανού ωστόσο δεν χάνει καθόλου την πίστη της για την πορεία της «επίσημης αγαπημένης» και δηλώνει αισιόδοξη για την πρόκριση.

Η διεθνής σέντερ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, ανέφερε σχετικά: «Έγινε πολύ καλή προσπάθεια από όλες τις αθλήτριες. Το θέλαμε πάρα πολύ από την αρχή, παλέψαμε και παίξαμε σκληρά στην

άμυνα. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι το οποίο τελικά για εμάς χάθηκε στις λεπτομέρειες με έναν πόντο. Η κούραση ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο, καθώς είμαστε στη μέση της σεζόν με τις ομάδες μας. Η Ρωσία βέβαια είχε και ιδιαίτερα ψηλά κορμιά και προσπαθήσαμε με διάφορες άμυνες να τα αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε όπως θα θέλαμε».

Φυσικά τίποτα δεν έχει χαθεί για την ελληνική ομάδα, αφού ακολουθούν ακόμα τρία παιχνίδια. Εξάλλου, όπως υποστηρίζει και η Άρτεμις Σπανού: «Έχουμε να δώσουμε άλλα τρία παιχνίδια και να αντιμετωπίσουμε τις ίδιες ομάδες. Έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε στα τελικά, ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση και να τα δώσουμε όλα». Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κόσμο που γέμισε το «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας και βοήθησε τα μέγιστα την προσπάθειά τους: «Η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή στο γήπεδο. Εκεί που δεν μπορούσαμε ο κόσμος μάς έδωσε το έξτρα κίνητρο να συνεχίσουμε. Ήταν εξαιρετικοί οι φίλαθλοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα