«Ξεσκαρτάρισμα» για τον Πορφύρα

Το συγκρότημα της Φρεατίδας μετά την άνοδό του στην Γ’ εθνική, ξεκίνησε τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με τους Θέμη Φωτόπουλο, Θανάση Παγίδα, Αχιλλέα Πιτούλη και Μιχάλη Τσούρτσο να μην βρίσκονται στα πλάνα των προπονητών. Το διοικητικό συμβούλιο του Πορφύρα με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τους παίκτες για την συνεισφορά τους στην επιτυχία της ομάδας και τους εύχεται ότι καλύτερο για το μέλλον.

Η ανακοίνωση για τους Παγίδα, Πιτούλη και Τσούρτο:

«Το Δ.Σ. του ΑΟΦ Πορφύρας εκφράζει τις ευχαριστίες του στους αθλητές, Αθανάσιο Παγίδα, Αχιλλέα Πιτούλη και Μιχάλη

Τσούρτο για τη σημαντικότατη συνδρομή τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Ευχόμαστε στον Μιχάλη, τον Αχιλλέα και τον Θανάση καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και πολλά χρόνια υγιούς αθλητικής πορείας».

Η ανακοίνωση για το Θέμη Φωτόπουλο:

«Το Δ.Σ. και προσωπικά ο πρόεδρος του Ομίλου Κ. Τσιριγωτάκης ευχαριστεί τον Θέμη Φωτόπουλο για την συνεισφορά του στην άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο Θέμης παρά τη θέληση του ομίλου για συνέχιση της συνεργασίας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θα ακολουθήσει το ταξίδι της επόμενης χρονιάς στις εθνικές κατηγορίες. Είναι αξιοσημείωτο ότι και στην πρώτη παρουσία του στον όμιλο, την περίοδο 2009-10, ο Θέμης είχε συνδυάσει την παρουσία του με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Καλή επιτυχία Θέμη στις νέες περιπέτειες σου και στο επανιδείν».

Παράλληλα, από τον Πορφύρα ανακοινώθηκε πως αποχωρεί και ο προπονητής των τμημάτων υποδομής, Γιώργος Γιαννόπουλος:

«Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας, προφοράς και επιτυχιών ο Γιώργος Γιαννόπουλος, προπονητής Υποδομών του ομίλου, αποφάσισε να κυνηγήσει νέες προκλήσεις και να αναζητήσει νέες εμπειρίες. Το Δ.Σ. του ΑΟΦ Πορφύρας ευχαριστεί τον Γιώργο για την πολύχρονη προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην προσωπική και προπονητική του πορεία. Οι πόρτες του Πορφύρα θα είναι πάντα ανοικτές για τον Γιώργο, οπότε δεν λέμε αντίο αλλά στο επανιδείν».

Keywords
Τυχαία Θέματα