ΑΕΚ ξανά για ΟΑΚΑ!

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που η ΑΕΚ κατακτούσε το πρωτάθλημα και αγωνίζονταν στο ΟΑΚΑ και πλέον φαίνεται ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου η «Βασίλισσα» να επιστρέψει στον τόπο στον οποίο δοξάστηκε και στον οποίο κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα στην μεγάλη ιστορία της (2001-2002).

Έτσι, φαίνεται πως οι διοικούντες της ΑΕΚ βλέπουν ως ιδανική λύση

την επιστροφή της ομάδας στο ΟΑΚΑ με το γηπεδικό να παραμένει ένα πολύ μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα για τον «Δικέφαλο». Για πολλούς λόγους , αλλά και για αυτό, ο πρόεδρος της Ένωσης, Αλέξης Αλεξίου, είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, και φαίνεται να πήρε το πράσινο φως ώστε να εγκατασταθεί το τμήμα στο κλειστό του Ολυμπιακού Κέντρου ώστε να λειτουργήσει ως ενιαίο κομμάτι με την ΠΑΕ, και να αναπτύξει ισχυρούς εμπορικούς άξονες.

Με βάση τα λειτουργικά έξοδα αυτή η μετακίνηση μοιάζει να είναι πανάκριβη, αλλά το σχέδιο που υπάρχει και η γειτνίαση με την ποδοσφαιρική ΑΕΚ αναμένεται να εξισορροπήσει τα πράγματα, ενώ υπάρχει σκέψη να μεταφερθούν στο ΟΑΚΑ και οι υπηρεσίες των γραφείων της νέας ΚΑΕ. Για όλα αυτά, οι διοικούντες της Ένωσης έχουν συζητήσει και ενημερώσει τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού Κέντρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα