Προς Νέα Υόρκη ή Λ.Α. ο «Melo», αναποφάσιστος ο ΛεΜπρον…

Η αισιοδοξία της Νέας Υόρκης για την ανανέωση του Καρμέλο Άντονι παραμένει διάχυτη, περίπου 24 ώρες πριν την πιθανή απόφαση του Αμερικανού σταρ -που είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα την ανακοινώσει την Δευτέρα (7/7)- αλλά τα μεγάλα δίκτυα των Η.Π.Α. αναφέρουν εδώ και μερικές ώρες τις αυξημένες πιθανότητες των Λέικερς! Το ESPN έγραψε ότι οι Νικς δείχνουν να έχουν το «πάνω χέρι» στην υπόθεση, προσφέροντας στον «Melo» την μάξιμουμ συμφωνία των 129εκατ.δολ.

για 5 χρόνια, αλλά η μοναδική ομάδα που τους ανησυχεί βάσιμα είναι οι «Λιμναίοι». Ο Τύπος του Λ.Α., μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Πάου Γκασόλ, στόχος των Νικς, Μπουλς, Χιτ, Σπερς και Θάντερ, θα ανανεώσει «με κλειστά μάτια» αν οι Λέικερς αποκτήσουν τον Καρμέλο ή τον ΛεΜπρον Τζέιμς ή... και τους δύο. Γιατί την Κυριακή υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που αποκάλυψαν πως ο Τζέιμς κοιτάζει με ενδιαφέρον την πιθανότητα να γίνει συμπαίκτης του Κόμπι Μπράιαντ και ίσως και του Άντονι!!!

Οι «Los Angeles Times» ανέφεραν πως ενώ και ο ΛεΜπρον θέλει μάξιμουμ συμβόλαιο (σ.σ.: μπορεί να λάβει 129εκατ.δολ. από το Μαϊάμι για 5 χρόνια ή 96εκατ. για 4 χρόνια από κάθε άλλη ομάδα), για να δημιουργηθεί μία τριάδα με τον «Melo» και τον Μπράιαντ, θα πρέπει οι δύο πρώτοι να δεχθούν να πληρωθούν από περίπου 16εκατ. ετησίως... Η ιστοσελίδα «Grantland.com» και ο Μπιλ Σίμονς αποκάλυψαν πως η συχνή επικοινωνία των Κόμπι-Καρμέλο και ο αμοιβαίος σεβασμός έχουν «φέρει τους Λέικερς στην κορυφή του Άντονι», καθώς αρχικά δεν ήθελε να παίξει στην Καλιφόρνια, αλλά για την ώρα οι Νικς παραμένουν φαβορί. Σε ό,τι αφορά τον Τζέιμς, ο «βασιλιάς» έχει αποφασίσει πως... δεν θα αποφασίσει άμεσα και θα περιμένει τις πρώτες κινήσεις των μεγάλων free-agents. Η αρχική κοινή επιθυμία με τους Ουέιντ και Μπος για νέα «συμμαχία» στο Μαϊάμι φαίνεται να χάνει έδαφος, ειδικά από την στιγμή που ο Μπος, αν και θα δεχόταν μείωση αποδοχών για να συνεχίσει στην Φλόριντα, εξετάζει πια σοβαρά το ενδεχόμενο να λάβει μάξιμουμ συμβόλαιο σε Χιούστον ή Ντάλας! Ο ατζέντης του ΛεΜπρον, Ριτς Πολ, έχει ήδη συναντηθεί με 5 ομάδες (Φοίνιξ. Χιούστον. Ντάλας, Κλίβελαντ και Λέικερς), όμως για την ώρα ο πελάτης του ασχολείται με το... ποδόσφαιρο και δεν βιάζεται να συμμετάσχει σε απευθείας ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους. Το μόνο που δείχνει να είναι ξεκάθαρο είναι η επιθυμία του Τζέιμς για μάξιμουμ συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα