Tέλος ο Καπόνο!

Βραχύβιο αποδείχθηκε το πέρασμα του Τζέισον Καπόνο από τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός φόργουορντ ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του με το τριφύλλι λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής που είχε, με τους "πράσινους" να μην στέκονται εμπόδιο στην επιθυμία του και να βάζουν τέλος στη συνεργασία τους. Ο πρώην παίκτης των Μαϊάμι Χιτ συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Μάνο Παπαδόπουλο, και τον Αργύρη Πεδουλάκη και αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου

του.

‘Ετσι, στο τριφύλλι καλούνται να βγουν εκ νέου στην αγορά για να αναζητήσουν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του γνωρίζοντας πως ο… διάδοχος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, παρά μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η αποχώρηση του Τζέισον Καπόνο μπορεί να αφήνει τον Παναθηναϊκό με μείον ένα παίκτη, αλλά αγωνιστικά δεν αλλάζει κατά πολύ τη λειτουργία των "πρασίνων". Κι αυτό γιατί αγωνιστικά δεν μπόρεσε να ταιριάξει με τον τρόπο παιχνιδιού των Κυπελλούχων Ελλάδος και να δώσει το κάτι παραπάνω, με μοναδική εξαίρεση τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας, οπότε και ήταν ο πρωταγωνιστής με τα συνεχόμενα τρίποντα που πέτυχε στο β' δεκάλεπτο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
"Ο Τζέισον Καπόνο συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, εξαιτίας του -κατά την άποψή του- μειωμένου χρόνου συμμετοχής του στους αγώνες".

Keywords
Τυχαία Θέματα