#Rio2016 Ρούμπιο: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά...»

Για την «πικρή γεύση» που έμεινε στο στόμα των παικτών της Εθνικής Ισπανίας, οι οποίοι έμειναν στο να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά το μόνιμο προβάδισμά τους, μίλησε ο Ρίκι Ρούμπιο. Ο πλέι μέικερ των πρωταθλητών Ευρώπης, αναφέρθηκε στα στοιχεία που κόστισαν την ήττα τους από την Team USA, εφιστώντας στους συμπαίκτες τους, την προσοχή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι ΗΠΑ πήραν πολλές δεύτερες ευκαιρίες και αυτό μας "σκότωσε". Κάναμε μερικά λάθη, τα οποία πληρώνονται με τη συγκεκριμένη ομάδα. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, αλλά αυτοί έχουν τρομερούς παίκτες. Ο Κλέι Τόμπσον και ο Τζόρνταν έκαναν σπουδαία εμφάνιση, επί παραδείγματι. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, θεωρούνται το φαβορί.

Ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά θέλαμε να κερδίσουμε και αυτό ήταν κάτι που δεν πετύχαμε. Τα δώσαμε όλα τώρα, γιατί ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, αλλά τώρα έχουμε ακόμη ένα ματς μπροστά μας για το χάλκινο μετάλλιο που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να βρεθούμε στη "ζώνη των μεταλλίων"».

Keywords
Τυχαία Θέματα