#Rio2016: Οι όμιλοι του τουρνουά των Γυναικών (vid)

Την ώρα που αναμένονται με αγωνία τα προολυμπιακά τουρνουά σε Τορίνο, Βελιγράδι και Μανίλα, για την «επισφράγιση» των τριών «εισιτηρίων» που οδηγούν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και με την Εθνική μας ομάδα να προετοιμάζεται για το πρώτο εξ αυτών, ήδη έχει σχηματιστεί το ολυμπιακό τουρνουά των Γυναικών. Ισπανία, Τουρκία, Κίνα, Γαλλία και Λευκορωσία, ήταν οι χώρες που πήραν τις πέντε εναπομείνασες θέσεις μέσω του προολυμπιακού τουρνουά

της Νάντης και θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία.

Τελευταία εκ των ομάδων που πέτυχαν αυτόν το στόχο, ήταν αυτή της Λευκορωσίας, η οποία στον αγώνα της πέμπτης θέσης κέρδισε με 56-39 την Νότιο Κορέα και πήρε το τελευταίο «εισιτήριο». Νωρίτερα, στους προημιτελικούς η Ισπανία θα «συνέτριβε» την ίδια ομάδα με 70-50, η Τουρκία θα υπέτασσε με 71-45 την Κούβα, οι Γαλλίδες θα επαναλάμβαναν το ίδιο έργο με το 90-53 επί της Αργεντινής, ενώ για τη Λευκορωσία τελικά η πρόκριση απλώς θα καθυστερούσε μερικές ώρες, καθώς στην πρώτη ευκαιρία της, η Κίνα θα ήταν ανώτερη και θα την κέρδιζε με 84-70.

Στο ολυμπιακό τουρνουά, βρίσκονταν ήδη οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Σερβία, η Ιαπωνία, η Βραζιλία, η Αυστραλία και η Σενεγάλη.

Οι δύο όμιλοι, λοιπόν, είναι οι εξής:

1ος όμιλος:

Γαλλία
Ιαπωνία
Βραζιλία
Αυστραλία
Λευκορωσία
Τουρκία

2ος όμιλος:

Καναδάς
Ισπανία
Ηνωμένες Πολιτείες
Σενεγάλη
Σερβία
Κίνα

Keywords
Τυχαία Θέματα