O γολγοθάς και το πείσμα του Ντελφίνο

O Kάρλος Ντελφίνο έχει συνδέσει το όνομα του με την Εθνική Αργεντινής για την συνέπεια του, την θέληση του και προσήλωση στο εθνόσημο. Όλα αυτά μετατρέπονται σε υπερθετικό βαθμό , αν αναλογιστούμε την προσπάθεια που έχει κάνει να επιστέψει στα γήπεδα, κάτι που κατάφερε.

Ο Αργεντίνος γκαρντ διεκδικεί την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής και αυτό μόνο εύκολο δεν φαντάζει. Ο λόγος; Ο Κάρλος Ντελφίνο

εγχειρίστηκε επτά φορές στο σκαφοειδές για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, προκειμένου να αγωνιστεί τέταρτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του. Μαζί με τους συμπαίκτες του, για μια τελευταία παράσταση της «Αλμπισελέστε» αυτής της χρυσής φουρνιάς.

Οι δηλώσεις του Κάρλος Ντελφίνο: «Υπήρχαν καλές και κακές στιγμές σ' όλο αυτό το διάστημα. Αλλά πάντα προσπαθούσα να επιστρέψω. Αυτό που ήθελα πάνω απ' όλα να κάνω ήταν να ξαναπαίξω μπάσκετ»

Ενώ συμπλήρωσε: «Να είστε σίγουροι ότι αν διαπιστώσω ότι δεν μπορώ να επιστρέψω όπως θέλω και να φτάσω το επίπεδο των παιδιών, θα φύγω μόνος μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα