#FIBAOQT Παπαπέτρου: "Να νικάμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο!"

Τα πολλά άστοχα σουτ που έχει η Εθνική μας Ομάδα δε φαίνεται να απασχολούν τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος, μετά τη νίκη επί του Μεξικό, πως η "επίσημη αγαπημένη" θα βελτιωθεί.

Σε δηλώσεις του στην ιδιωτική τηλεόραση υποστήριξε: "Μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με καλύτερη ενέργεια. Γι’ αυτό πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα και να χτυπάμε στο τρανζίσιον. Θα τα βάλουμε τα σουτ. Όταν είσαι ελεύθερος πρέπει να σουτάρεις. Δεν σημαίνουν κάτι τα άσχημα ποσοστά στα δύο παιχνίδια. Θα τα βάλουμε στα κρίσιμα ματς. Και οι βολές είναι σημαντικές για το παιχνίδι και πρέπει

να συνεχίσουμε την καλή δουλειά".

Ενώ συνέχισε:

Για την Κροατία: "Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο ματς με την Τυνησία, όπου είναι το φαβορί. Έχουν καλό ροτέισον με καλούς παίκτες που έχουν εμπειρία στο NBA. Γενικά, έχουν καλό ρόστερ για τέτοιο τουρνουά. Εμείς θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να παίξουμε καλύτερα. Η δουλειά μας είναι να μπαίνουμε και να νικάμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο".

Για τον Μπόγιαν Μπογκτάνοβιτς:

"Είμαι πανέτοιμος να τον αντιμετωπίσω. Είναι καλός παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Ομαδικά πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά σ’ αυτόν, αλλά και να προσέξουμε και τους υπόλοιπους παίκτες".

Για τις πρώτες εμφανίσεις με την Εθνική Ανδρών:

"Νιώθω καλά. Η ομάδα και οι συμπαίκτες μου με κάνουν να νιώθω καλά. Είναι σημαντικό να νικά η Εθνική και να πάρει την πρόκριση στο Ρίο".

Keywords
Τυχαία Θέματα