Live πριν τη μεγάλη «μάχη»!

Μεταδίδουν: Θωμάς Κυρίτσης-Ραφαήλ Αλαγάς

Στο τέταρτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς, και δεύτερο συνεχόμενο στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ, με το στόχο του να μην είναι άλλος από το να κάνει... άλλη μία υπέρβαση, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και μεταφέροντας το άγχος αποκλειστικά στους Ρώσους, για το ενδεχόμενο πέμπτο παιχνίδι της Μόσχα.

* Στο γήπεδο έχει ήδη αρχίσει να προσέρχεται

κόσμος, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων κάνουν σουτ και μερικές ατομικές ασκήσεις.

* Στην αποστολή δε βρίσκονται ξανά, τόσο ο Έι Τζέι Σλότερ, όσο και ο Γκάνι Λαουάλ, για τους ίδιους λόγους που είχαν αποκλειστεί και στο προηγούμενο ματς.

* Καταχειροκροτούμενος μπαίνει ξανά στο παρκέ ο Ντάριλ Μίντλετον, πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με τους «πράσινους» (Μπολόνια, 2002) και νυν βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη.

* Είσοδος της ΤΣΣΚΑ στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη προθέρμανση, κάτω από ισχυρές σποδοκιμασίες, με το επίκεντρο αυτών να είναι ξανά ο Μίλος Τεόντοσιτς.

* Από τα μεγάφωνα ακούγεται η ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Παππά, έως το καλοκαίρι του 2018, υπό την υπόκρουση των χειροκροτημάτων ολόκληρου του γηπέδου.

* Είσοδος του Παναθηναϊκού με πολύ πιο ηχηρές επιδοκιμασίες, απ' ότι στο προηγούμενο ματς.

* Νέα αποθέωση για τον Δημήτρη Ιτούδη, στην είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

* Πραγματοποιείται η παρουσίαση των δύο ομάδων, με έντονες αποδοκιμασίες προς την ΤΣΣΚΑ και ασφαλώς καταχειροκτούμενη την αποστολή του Παναθηναϊκού.

* Έναρξη του αγώνα.

Οι δωδεκάδες των δύο ομάδων, είναι οι εξής:

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Αντώνης Φώτσης, ΝτεΜάρκους Νέλσον, Νίκος Παππάς, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τζέιμς Γκιστ, Εστεμπάν Μπατίστα, Γιάνις Μπλουμς, Γιώργος Παπαγιάννης

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): Νάντο Ντε Κολό, Μίλος Τεόντοσιτς, Ντεμέτρις Νίκολς, Άαρον Τζάκσον, Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι, Πάβελ Κορόμπκοφ, Σόνι Ουίμς, Αντρέι Βοροντσέβιτς, Σάσα Καούν, Βίκτορ Χριάπα, Κάιλ Χάινς, Αντρέι Κιριλένκο

Keywords
Τυχαία Θέματα