B ΕΣΚΑ Γυναικών: «Η συνέχεια στα δικαστήρια»

Άστραψε και βρόντηξε η Κεράστα Σταμπούρλου εναντίον της διοίκησης της Δάφνης Δαφνίου σχετικά με την ανακοίνωση-απάντηση στην απόφαση της ομάδας για να απέχει από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. (διαβάστε εδώ)

Η έμπειρη παίκτρια της ομάδας με ανακοίνωση της στην προσωπική της σελίδα στο facebook αφού πρώτα παραθέτει τη δίκη της εκδοχή για το πώς έγιναν τα γεγονότα καταλήγει λέγοντας ότι θα δοθεί συνέχεια στα Ελληνικά δικαστήρια.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

Μετά την τελευταία δημοσίευση της Δάφνης Δαφνίου, η μάλλον κάποιων

συγκεκριμένων ατόμων που από ότι δείχνουν έχουν κάποιο απωθημένο με εμένα θα ήθελα όχι να απολογηθώ, αλλά να σας παραθέσω τα γεγονότα:

1. 21/10/15 η πρώτη συλλογική επιστολή με αφορμή τον τραυματισμό συμπαίκτρια μας, για την οποία δεν πήραμε απάντηση ποτέ και η οποία αφορούσε το τι θα αναλάμβανε η ομάδα σε περίπτωση τραυματισμού (ήξεραν ότι 6 αθλήτριες ήταν ανασφάλιστες, ανάμεσα σε αυτές κ εγώ και σε περίπτωση τραυματισμό ου, θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα)

2. 24/2/16 ο τραυματισμός μου σε επίσημο παιχνίδι Αν μπείτε στο site της Δάφνης Δαφνίου δεν έχουν καν αναφέρει το γεγονός. Ούτε τυπικά για περαστικά δεν με πήραν. Την μαγνητική που χρειάστηκε να κάνω την πλήρωσα μόνη μου, όπως κ τις επισκέψεις στους γιατρούς. Ήταν ενήμεροι για τον τραυματισμό μου απ τις 24/2/16 και δεν έκαναν απολύτως τίποτα!!!!!!!!!

3. 9/3/2016 ο έφορος της ομάδος μου ανακοινώνει σχεδόν γελώντας ότι η διοίκηση απεφάνθη ότι στον ερασιτεχνισμό δεν αναλαμβάνει τίποτα!!!!!

4. 11/3/16 Μετά από δική μου προτροπή, (έστειλα μήνυμα στον πρόεδρο της ομάδας Β.Ν στον κύριο Ν.Γ. και στον κύριο Σ.Δ., τους εξήγησα την κατάσταση και τους λέω ότι η απάντηση που πήρα περί ερασιτεχνισμού είναι εκτός λογικής κ θα ήθελα μια συνάντηση Τέταρτη το βράδυ 9/3/16) Την Παρασκευή πάω στο συμβούλιο και ο πρόεδρος της ομάδος ξεκινάει την συζήτηση λέγοντας ότι μαζευτήκαμε σήμερα εδώ κατόπιν δικιάς μου επιθυμίας και ότι δεν ήξεραν ΚΑΝ τον λόγο που τους ήθελα!!!!!!!!!! Στην συνάντηση αυτή δεν είπαν ποτέ μια συγνώμη για την απάντηση περί ερασιτεχνισμού, δεν μου είπαν ποτέ περί ανάρμοστης συμπεριφοράς και δεν μου είπαν ποτέ ότι υποκινώ τις συμπαίκτριες μου. Όπως επίσης δεν μου έδωσαν καμία πρόταση/λύση για την αποκατάσταση μου.

Όλα αυτά τα θυμήθηκαν αφού διάβασαν την ανακοίνωση μας. Ήμουν έτοιμη γι αυτή την χυδαία απάντηση των δυο η τριών ανθρώπων που την συνέταξαν. Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση σας, ιδιαίτερα τις συμπαίκτριες μου για την στάση τους!!!

Ευχαριστώ κ όλους εσάς γνωστούς κ άγνωστους που με υποστηρίξατε με όποιον τρόπο μπορέσατε.

Επειδή δέχθηκα μια άνανδρη απάντηση με ψευδή κ χαρακτηρισμούς και με συκοφαντίες ,με οδηγούν σε μια κ μόνο απόφαση. Τα υπόλοιπα θα λυθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων!!!!!!! *η απάντηση του εφόρου Α.Π περί ερασιτεχνισμού την Τέταρτη το βράδυ ηταν μια επίσημη απάντηση απ την διοίκηση, που δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει μια λύση στον τραυματισμό μου έστω τυπικα. Τα συμφέροντα της ομάδος είναι πάνω απ όλα για εκείνους, γι αυτό το τονίζουν σε κάθε ανακοίνωση τους.

Εμείς θίξαμε αυτά τα συμφέροντα με την ανακοίνωση μας κ όπως καταλαβαίνετε η φτωχοποίηση του ενός είναι η Εύκολη Λύση!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!!!!!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα