«Ζήτα περισσότερα…»!

10:31 27/2/2014 - Πηγή: Bam

Νέες συνομιλίες που «καίνε» τον Ταγίπ Ερντογάν δημοσιεύονται σε τουρκικές ιστοσελίδες. Ακούγεται να συμβουλεύει το γιο του να απαιτήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια από επιχειρηματία.

Νέες αποκαλύψεις-φωτιά για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο Διαδίκτυο. Ο Τούρκος πρωθυπουργός φέρεται να προτείνει στον γιο του να παζαρέψει περισσότερα χρήματα από τα 10 εκατομμύρια δολάρια που ήταν η αρχική προσφορά γνωστού Τούρκου επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες

ώρες στο YouTube-το δεύτερο ενοχοποιητικό τον τελευταίο καιρό για τον Ερντογάν- ο Τούρκος πρωθυπουργός ζητά από τον γιο του να μη δεχθεί ένα χρηματικό ποσό που του προσφέρθηκε στο πλαίσιο μιας επιχειρηματικής συμφωνίας, αλλά να ζητήσει μεγαλύτερο…

Από το περιεχόμενο της συνομιλίας πατέρα-υιού προκύπτει ότι ο Μπιλάλ Ερντογάν διαπραγματεύεται για δέκα εκατομμύρια δολάρια με επιχειρηματία, και ο Τούρκος πρωθυπουργός τον συμβουλεύει να απαιτήσει περισσότερα.

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη ανάρτηση ο πατέρας Ερντογάν φέρεται να λέει στο γιο του να απομακρύνει από το σπίτι τους μεγάλα χρηματικά ποσά που είχαν κρυμμένα!

Ο προφανής λόγος ήταν η έρευνα της τουρκικής Δικαιοσύνης, μετά από καταγγελίες για διαφθορά σε βάρος υπουργών της κυβέρνησης.

«Μην τα πάρεις. Αυτό που μας υποσχέθηκε, πρέπει να το φέρει. Εάν δεν το φέρει, δεν χρειάζεται» ακούγεται να λέει η φωνή στη νέα ηχογραφημένη συνομιλία, η οποία σύμφωνα με τον χρήστη που την ανήρτησε στο YouTube με το ψευδώνυμο Haramzadeler, ανήκει στον Ερντογάν.

«Οι άλλοι φέρνουν. Γιατί αυτός δεν μπορεί να φέρει; Τι νομίζουν δουλειά; . . Μην ανησυχείς όμως, θα έρθουν στην αγκαλιά μας», λέει η φωνή.

Δείτε το επίμαχο βίντεο στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=hn7DvIV-ezw

«Θα εξετάσουμε εάν οι υποκλοπές αυτές είναι ψεύτικες ή όχι και καμία ανακοίνωση δεν σχεδιάζεται να γίνει προς το παρόν» δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος.

Από την πλευρά του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται να επαναλάβει ότι είχε πει για την προηγούμενη ανάρτηση, δηλαδή ότι αποτελεί «κατασκευασμένο προϊόν» και «επαίσχυντο μοντάζ» από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Λεπτομέρεια: Η δημοσίευση των τηλεφωνικών συνομιλιών έγινε λίγες μόλις ημέρες πριν από την πλήρη εφαρμογή του νέου νόμου της τουρκικής κυβέρνησης που περιορίζει τις ελευθερίες πρόσβασης στο Διαδίκτυο…

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα