Τρια συν για τον Περέιρα

09:27 22/1/2015 - Πηγή: Bam

Σαν αγώνα, εμπορικό δεν τονλες. Η διαφορά ποιότητας,τεράστια. Αναμενόμενα τα όσα είδαμε. Η νίκη, επίσης δεδομένη. Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τηνπρόκριση στα προημιτελικά και πάειπαρακάτω. Να δούμε όμως πιο πέρααπό αυτό το άνετο 3-0 επί του φιλότιμουΤυρνάβου.

Ο ΠΕΡΕΪΡΑ ξεκούρασε βασικούςκαι έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες που έψαχναν χρόνο συμμετοχής.

Το γεγονός ήταν η επιστροφή τουΟλαϊτάν έπειτα από ένα σχεδόνχρόνο απουσίας. Αυτό από μόνοτου αποτελεί κάτι το πολύ σημαντικόγια τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός Αφρικανός πέρασε πολλά με την υγείατου και μόνο που τον βλέπεις ναπαίζει και πάλι είναι θέμα. Απότην άλλη, ο Μπενίτες έβαλε άλλαδυο γκολ και δείχνει ότι έχει στοιχεία για να βοηθήσει. Χρειάζεταιμεγαλύτερη προσαρμογή και υπομονή για να δώσει αυτά που πραγματικά μπορεί.

Ο ΠΑΡΑΓΟΥΑΝΟΣ είναι καλόςπαίκτης και οι «ερυθρόλευκοι»μπορούν να επενδύσουν πάνω του.

Η άλλη μεγάλη είδηση ήταν η επιστροφή του Μιλιβόγεβιτς. Επαιξελίγο, πρόλαβε όμως να σκοράρεικαι να θυμίσει σε όλους μερικάαπό τα στοιχεία της αξίας του. Ελειψε αρκετά από τη μεσαία γραμμή.

Δεν είναι κριτήριο το παιχνίδι μετον Τύρναβο, αλλά και μόνο η επιστροφή του δίνει λύσεις στον Περέιρα και τον Ολυμπιακό, ειδικάτώρα που απουσιάζει ο Ντινγκάστο Κόπα Αφρικα.

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ θα απασχολήσει καιπάλι από την κλήρωση για τα προημιτελικά και μετά. Τώρα προέχει το πρωτάθλημα. Προχωράμε σιγά σιγά για την τελική ευθεία της χρονιάς με τον Ολυμπιακό να είναι μέσα και στους τρεις στόχους του.

Χρειάζονται όλοι και μάλιστα δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να έρθει και πάλι η επιτυχία για την ομάδα του Πειραιά. Να δούμε πού θα καθίσει και η μπίλια στις μεταγραφές και θα είμαστε σε θέση να καταλάβουμε τι μπορεί να καταφέρει τελικά ο Ολυμπιακός. Για την ώρα πάντως δεν τα πάει άσχημα. Κάθε άλλο. Σε λίγο θα ξέρουμε περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα