Θέλει να παίξει ο Εντινγκά

08:56 11/9/2013 - Πηγή: Bam

Στη διάθεση του Μίτσελ έθεσε εαυτόν ο Ντελβέν Εντινγκά, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Ολυμπιακού. Τι προβλέπεται για τον Κονγκολέζο χαφ και τους άλλους διεθνείς.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες μετά το τριήμερο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον

τους στον Ντελβέν Εντινγκά, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες και κατευθείαν αναχώρησε για τις υποχρεώσεις που είχε με το Κονγκό.

Στη χθεσινή προπόνηση φόρεσε για πρώτη φορά την «ερυθρόλευκη» φόρμα και ακολούθησε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα, ενώ έπαιξε και στο οικογενειακό διπλό.

Ο διεθνής «κόφτης» δείχνει ότι είναι έτοιμος αγωνιστικά, αφού ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της Μονακό και αγωνίστηκε στα πρώτα ματς του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Μίτσελ περιμένει από τον 25χρονο παίκτη να δώσει λύσει στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αφού ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του.

Χθες ο Ισπανός τεχνικός είχε τετ-α-τετ με τον Εντινγκά, ο οποίος του είπε πως αισθάνεται πολύ καλά και ότι είναι στη διάθεσή του να τον βάλει άμεσα.

Ο Κονγκολέζος χαφ παρουσιάζεται ανυπόμονος να πάρει σύντομα χρόνο συμμετοχή και να παίξει στο προσεχές παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη, ενώ θα ήθελε να δώσει το «παρών» και στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα του Champions League.

Ο 50χρονος προπονητής, όμως, γνωρίζει ότι θα πρέπει να ετοιμάσει δύο ενδεκάδες, μία για το Σάββατο και μία για την Τρίτη, και για αυτό τον λόγο θα περιμένει τις επιστροφές όλων των διεθνών.

Πιο αργά από όλους θα επιστρέψει ο Κάμπελ, ο οποίος θα φτάσει στην Αθήνα την Παρασκευή και δεν πρόκειται να παίξει με τους Ακρίτες.

Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός θα ξεκουραστεί και θα προετοιμαστεί για τον αγώνα με τους Γάλλους.

Από την πλευρά τους, ο Γιαταμπαρέ και ο Μετζανί τέθηκαν αντιμέτωποι (Μάλι – Αλγερία) και ο πρώτος αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση αύριο και δύσκολα θα παίξει με την Ξάνθη.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα