Στην… αφρόκρεμα του NBA ο Αντετοκούνμπο!

20:02 9/9/2014 - Πηγή: Bam
Στους κορυφαίους παίκτες του NBA ανήκει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο,σύμφωνα με αμερικάνικη ιστοσελίδα. Διαβάστε τι γράφουν για τον Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος ξεχωρίζει από την ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς.

ο λέμε στην Ελλάδα, το λένε και στην Αμερική! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι ένα απλό ταλέντο, αλλά ένας σπουδαίος μπασκετμπολίστας με πολύ λαμπρό μέλλον.Αυτό αποδεικνύει και η λίστα της ιστοσελίδας «Bleacher Report» για τον

κορυφαίο παίκτη κάθε ομάδας του ΝΒΑ.Ανάμεσα σε σπουδαίους αθλητές, όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Τόνι Πάρκερ, ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Κέβιν Ντουράντ, βρίσκεται και ο Έλληνας φόργουορντ εκ μέρους των Μιλγούοκι Μπακς.

Για τον 19χρονο διεθνή ο συντάκτης του δημοσιεύματος αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια.Χαρακτηριστικά γράφει:« Οι Μιλγουόκι έχουν ένα ρόστερ γεμάτο ταλέντο. Όσο ελκυστικό και αν είναι να επιλέξω ως καλύτερο παίκτη της ομάδας τον Τζον Τζένσον ή τον Τζαμπάρι Πάρκερ, όλα τα σημάδια δείχνουν, όμως, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.Παρ’ ότι οι αριθμοί του Αντετοκούνμπο δεν είναι αυτοί ενός σταρ, σκεφτείτε αυτό: Έπαιζε μόλις 24.6 λεπτά κατά μέσο όρο και ξεκίνησε βασικός μόνο στα 23 από τα 77 παιχνίδια που έπαιξε.

Εκτός των άλλων, ήταν 18 ετών στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς. Θα είναι 19 φέτος. Έχει μέσα του τρομερές δυνατότητες και είναι εύκολο να διακρίνει κανείς πως μια γεμάτη χρονιά στο ΝΒΑ θα τον εκτοξεύσει σε άλλο επίπεδο».

Download Apps: iPhone| iPad| Android| Windows Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014, 19:56LIVE RADIOeSHOPΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Αρχική Πρωτοσέλιδα Τελευταίες Ειδήσεις Αρθρογραφίες Πρόγραμμα TV Δελτία Τύπου Πρόγραμμα Ραδιοφώνου Μεταγραφές Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Αυτοκίνητο Sports Επικαιρότητα Βαθμολογίες ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ENTER WEBTVΑρχική Σελίδα / Μπάσκετ / NBA / Στην… αφρόκρεμα του NBA ο Αντετοκούνμπο!Στην… αφρόκρεμα του NBA ο Αντετοκούνμπο!Στους κορυφαίους παίκτες του NBA ανήκει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με αμερικάνικη ιστοσελίδα. Διαβάστε τι γράφουν για τον Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος ξεχωρίζει από την ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς.Στην… αφρόκρεμα του NBA ο Αντετοκούνμπο!3Μέγεθος κειμένουΤελευταία ενημέρωση 09/09/2014, 17:03Το λέμε στην Ελλάδα, το λένε και στην Αμερική! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι ένα απλό ταλέντο, αλλά ένας σπουδαίος μπασκετμπολίστας με πολύ λαμπρό μέλλον.Αυτό αποδεικνύει και η λίστα της ιστοσελίδας «Bleacher Report» για τον κορυφαίο παίκτη κάθε ομάδας του ΝΒΑ.Ανάμεσα σε σπουδαίους αθλητές, όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Τόνι Πάρκερ, ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Κέβιν Ντουράντ, βρίσκεται και ο Έλληνας φόργουορντ εκ μέρους των Μιλγούοκι Μπακς.Για τον 19χρονο διεθνή ο συντάκτης του δημοσιεύματος αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια.Χαρακτηριστικά γράφει:« Οι Μιλγουόκι έχουν ένα ρόστερ γεμάτο ταλέντο. Όσο ελκυστικό και αν είναι να επιλέξω ως καλύτερο παίκτη της ομάδας τον Τζον Τζένσον ή τον Τζαμπάρι Πάρκερ, όλα τα σημάδια δείχνουν, όμως, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.Παρ’ ότι οι αριθμοί του Αντετοκούνμπο δεν είναι αυτοί ενός σταρ, σκεφτείτε αυτό: Έπαιζε μόλις 24.6 λεπτά κατά μέσο όρο και ξεκίνησε βασικός μόνο στα 23 από τα 77 παιχνίδια που έπαιξε.Εκτός των άλλων, ήταν 18 ετών στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς. Θα είναι 19 φέτος. Έχει μέσα του τρομερές δυνατότητες και είναι εύκολο να διακρίνει κανείς πως μια γεμάτη χρονιά στο ΝΒΑ θα τον εκτοξεύσει σε άλλο επίπεδο».Διαβάστε αναλυτικά την λίστα με τον κορυφαίο παίκτη κάθε ομάδας:Ατλάντα Χοκς: Αλ ΧόρφορντΜπόστον Σέλτικς: Ράζον ΡόντοΜπρούκλιν Νετς: Μπρουκ ΛόπεζΣάρλοτ Χόρνετς: Αλ ΤζέφερσονΣικάγο Μπουλς: Ντέρικ ΡόουζΚλίβελαντ Καβαλίερς: Λεμπρόν ΤζέιμςΝτάλας Μάβερικς: Ντιρκ ΝοβίτσκιΝτένβερ Νάγκετς: Κένεθ ΦαρίντΝτιτρόιτ Πίστονς:Γκρεγκ ΜονρόΓκόλντερ Στέιτ Ουόριορς: Στίβεν ΚάριΧιούστον Ρόκετς: Ντουάιτ ΧάουαρντΙντιάνα Πέισερς: Ρόι ΧίμπερτΛος Άντζελες Κλίπερς: Κρις ΠολΛος Άντζελες Λέικερς: Κόμπι ΜπράιαντΜέμφις Γκρίζλις: Μαρκ ΓκασόλΜαϊάμι Χιτ: Κρις ΜποςΜιλγουόκι Μπακς: Γιάννης ΑντετοκούνμποΜινεσότα Τίμπεργουλβς: Ρίκι ΡούμπιοΝιού Όρλεαν Πέλικανς: Άντονι ΝτέιβιςΝιού Γιόρκ Νικς: Καρμέλο ΆντονιΟκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Κέβιν ΝτουράντΟρλάντο Μάτζικ: Τόμπιας ΧάριςΦιλαδέλφεια 76ερς: Μαίκλ Κάρτερ-ΟυίλιαμςΦοίνιξ Σανς: Γκόραν ΝτράγκιτςΠόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: ΛεΜάρκους ΌλντριτζΣακραμέντο Κινγκς: ΝτεΜάρκους ΚάζινςΣαν Αντόνιο Σπερς: Τόνι ΠάρκερΤορόντο Ράπτορς: Κάιλ ΛόουριΓιούτα Τζαζ: Γκόρντον ΧέιγουορντΟυάσινγκτον Ουίζαρντς: Τζον ΟυόλΕπιμέλεια: Νίκος Παπακαλός
Keywords
Τυχαία Θέματα