Σπανούλης: «Θα πάει καλά ο Ολυμπιακός»

20:02 9/9/2014 - Πηγή: Bam
Ο Βασίλης Σπανούλης από τα ιταλικά βουνά, όπου προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, μίλησε για τους στόχους των «ερυθρόλευκων» και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. «Αυτές τις μέρες είμαι αρκετά καλά, αλλά έπρεπε να περάσω ένα διάστημα ξεκούρασης. Οι γιατροί με συμβούλευσαν να μην πιεστώ, να ξεκουράσω το γόνατο μου, που με είχε ταλαιπωρήσει αρκετά κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν. Επειτα
από αρκετά χρόνια, που δεν σταματούσα καθόλου, είχα ανάγκη να το κάνω και τα κατάφερα. Βλέπω τα πλεονεκτήματα τώρα που έπειτα από χρόνια συμμετέχω στην προετοιμασία από την αρχή», δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού στην ιταλική ιστοσελίδα tuttobasket.net, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για την προετοιμασία της ομάδας του:

«Νομίζω ότι εδώ είναι ιδανικές οι συνθήκες, υπάρχει ένα ωραίο στάδιο όπως επίσης κι ένα ολοκαίνουργιο γυμναστήριο. Το κλίμα είναι τέλειο, η φιλοξενία άψογη, το βρίσκουμε πολύ καλό. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω την τοπική κοινότητα και την «Veritas832″ για αυτήν την οργάνωση. Τις επόμενες εβδομάδες θα δώσουμε μερικά φιλικά παιχνίδια που θα μας επιτρέψουν να βελτιωθούμε για ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, αναφέρθηκε στις προσδοκίες της νέας σεζόν: «Η προηγούμενη ήταν περίεργη σεζόν και γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Μας επηρέασαν οι τραυματισμοί, προσωπικά ταλαιπωρήθηκα πολύ από την κατάσταση του γόνατού μου, καθώς με ανησυχούσε. Αυτήν τη σεζόν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα πάμε καλά και στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Εχουν έρθει παίκτες διεθνούς διαμετρήματος όπως ο Χάντερ κι ο Λαφαγιέτ, ο κορμός της ομάδας έχει διατηρηθεί ενώ έχουμε και νέα παιδιά με μεγάλο ταλέντο. Μόνο με τη δουλειά και με λίγη τύχη, όμως, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα