Στα Red store η UNICEF

06:37 10/12/2013 - Πηγή: Bam

Τη δική τους γωνιά θα έχουν στα «Red Store» τα επίσημα προϊόντα της UNICEF. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να αγοράσουν τα προιόντα και να συμβάλλουν σε ιερό σκοπό.

Τη δυνατότητα να αγοράσουν τα επίσημα προϊόντα της UNICEF και να συμβάλλουν ενεργά σε μια προσπάθεια για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών στην Ελλάδα

και στον υπόλοιπο κόσμο, θα έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την UNICEF θα διαθέτει προς πώληση τα εν λόγω προϊόντα, μέσω των επίσημων καταστημάτων της «red store» και διαδικτυακά από το «www.redstore.gr».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Tα επίσημα προϊόντα της UNΙCEF είναι πλέον διαθέσιμα στο δίκτυο των καταστημάτων «Red Store» & στο www.redstore.gr.

Αγοράζοντας τα προϊόντα οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να συμβάλουν ενεργά στη μεγάλη κοινή προσπάθεια της UNICEF και της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Κάθε αγορά μπορεί να σώσει μια παιδική ζωή!

Καραολή Δημητρίου & Σοφιανοπούλου , στάδιο « Γ.Καραϊσκακης» τηλ : 2104836860
Ηφαίστου 11 , Μοναστηράκι τηλ : 2103214889

Ενώ σχετικά με την συνεργασία UNICEF – Oλυμπιακός τονίζει:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αναλάβει να συγκεντρώσει 2 εκ. ευρώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που ισοδυναμεί με τη διάσωση 50.000 παιδιών προσφέροντας παράλληλα αφιλοκερδώς τη φανέλα της ομάδας για την προβολή της UNICEF. Ταυτόχρονα συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την εκστρατεία “100% Campaign” που αφορά την ανοσοποίηση παιδιών στα οποία δεν φτάνουν τα σύγχρονα προγράμματα εμβολιασμών.

Υπενθυμίζεται ότι 1,5 εκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν κάθε χρόνο από ασθένειες που θα μπορούσαν να έχουν αντιμετωπιστεί με εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει ένα παιδί κάθε 20 δευτερόλεπτα. Περίπου 20 τοις εκατό όλων των παιδιών δεν υποβάλλονται στα βασικά εμβόλια, διότι η φτώχεια, οι συγκρούσεις, οι ελλιπείς υποδομές ή οι περιορισμένες δυνάμεις των κυβερνήσεων καθιστούν δύσκολη την

Keywords
Τυχαία Θέματα