Σλούκας: «Νίκη και… βλέπουμε»

10:42 6/4/2014 - Πηγή: Bam

Στο επικείμενο ματς με τον Παναθηναϊκό, στην τελευταία αγωνιστική του TOP16 της Ευρωλίγκας, και όχι τον επόμενο αντίπαλο που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά αναφέρθηκε ο Κώστας Σλούκας.

Από την Πέμπτη το βράδυ και έπειτα, όταν οι ελληνικές ομάδες εξασφάλισαν την παρουσία τους στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας, οι συζητήσεις κινούνται γύρω από το ποια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή ΤΣΣΚΑ Μόσχας τους ταιριάζει.

Ο

Ολυμπιακός, μετά την τρίτη σερί του νίκη, κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, προετοιμάζεται αρχικά για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και αναζητώντας… προτιμήσεις εν όψει οκτάδας από τον Κώστα Σλούκα που μίλησε αποκλειστικά στη SportDay, η απάντηση ήταν… διπλωματική:

«Δεν έχω προτίμηση, ας νικήσουμε με το καλό τον Παναθηναϊκό και… βλέπουμε», ήταν αρχικά τα λόγια του διεθνούς γκαρντ στον Νίκο Ζέρβα.

Οσο για το πώς θα προετοιμαστεί ο πρωταθλητής Ευρώπης για την άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος μάχη με τους «πράσινους», τόνισε: «Ποτέ ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν είναι αδιάφορο. Καταρχήν παίζεται η τρίτη θέση που θα μας στείλει σε Ρεάλ Μαδρίτης ή ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος στην Ελλάδα και μας δίνει επιπλέον κίνητρο το γεγονός ότι έχουμε από αυτούς τρεις σερί ήττες σε κύπελλο, πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Θα δώσουμε το 100% για να τα καταφέρουμε και για εμάς, αλλά και για τον κόσμο μας».

Στην Τουρκία, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα ακόμα καλό παιχνίδι, παρ' όλο που γνώριζαν πως ο στόχος είχε επιτευχθεί. «Ξέραμε πως είχαμε προκριθεί από τα άλλα αποτελέσματα, αλλά ο Ολυμπιακός μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Αυτό κάναμε κόντρα στην Εφές, σε ένα περίεργο ματς, αφού και οι δύο ομάδες ήταν αδιάφορες. Ημασταν συγκεντρωμένοι, εκτός από κάποια μικρά σημεία χαλάρωσης και αυτό μας βοήθησε να πάρουμε αυτό που θέλαμε», ήταν τα λόγια του Σλούκα, που αναφερόμενος στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του, συμπλήρωσε:

«Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και νομίζω πως θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο η επιστροφή του Στράτου (σ.σ.: Περπέρογλου) και του Γιώργου (σ.σ.: Πρίντεζη). Πρέπει να μπούμε, αρχής γενομένης από τα παιχνίδια με τον ΚΑΟΔ και τον Παναθηναϊκό για τη νίκη και από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε το μέλλον μας στην Ευρωλίγκα».

Τέλος, ο 24χρονος γκαρντ αναφέρθηκε και στην προχθεσινή αντίπαλο της ομάδας του, την Αναντολού Εφές, που ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική. «Είναι μία ομάδα με εκπληκτικούς παίκτες και τριπλάσιο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό. Μπορεί να αποκλείστηκε, αλλά είναι καλά δουλεμένη ομάδα από τον κ. Αγγέλου και το γεγονός ότι ήταν ανταγωνιστική, βοήθησε και εμάς, αλλά και αυτούς για τη συνέχειά τους στο πρωτάθλημα Τουρκίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα