Η οικογένεια Μελισσανίδη οχυρώνει την ΑΕΚ

10:30 6/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι... μόνος σε αυτή την προσπάθεια για την αναγέννηση της ΑΕΚ έχοντας δίπλα του τόσο τον γιο του όσο και τον αδερφό του. Γεγονός που η ΩΡΑ τονίζει στο πρώτο της θέμα: "Ο αρχηγός δεν είναι μόνος...", γράφει και προσθέτει: "Νέα ηχηρή παρουσία από τον Ιάκωβο Μελισσανίδη στη μεγάλη βραδια

του "Patisia Club". Μία δυνατή ομάδα σαν την οικογένεια Μελισσανίδη, με τον Δημήτρη μπροστάρη και αρχηγό, αλλά και τον αδερφό του Ιάκωβο και τον γιο του Γιώργο, "κολόνες" δίπλα του, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας για πάρα πολλά χρόνια".

SPORTDAY

Το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια για τον πάγκο της ΑΕΚ αναφέρει η εφημερίδα: "Τα Κυπριακά σενάρια για Κετσπάγια και το... τρικ που φέρνει την εκκαθάριση πιο κοντά", τονίζει η SD. Πιο αναλυτικά: "Μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι ο Τραϊανός Δέλλας θα αποτελέσει παρελθόν για την «Ένωση» μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Τα δεδομένα είναι απλά ο 37χρονος προπονητής θα παραμείνει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο μέχρι το καλοκαίρι και τότε θα αποφασιστεί η τύχη του.

Ωστόσο, δημοσιεύματα από την Κύπρο αναφέρουν πως μεταξύ των υποψηφίων τεχνικών για τον «Δικέφαλο» είναι και εκείνο του Τιμούρ Κετσπάγια.

Μάλιστα, οι Κύπριοι υποστηρίζουν ότι ο Γεωργιανός κόουτς και άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ χαίρει της εκτίμησης του Δημήτρη Μελισσανίδη και τον έχει θέσει στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Από την ΑΕΚ, πάντως, εξακολουθούν να επιμένουν πως θέμα απομάκρυνσης του Δέλλα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, καθώς δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση".


GOAL

"Να προλάβουν τις εκλογές", γράφει με τη σειρά του το Goal και αναφέρεται στο γηπεδικό: "Πριν στηθούν οι κάλπες για τις δημοτικές εκλογές θα κατατεθεί προς ψήφιση η νομοθετική ρύθμιση για την κατασκευή του γηπέδου".

Keywords
Τυχαία Θέματα