Σεμπά και Μανθάτης είχαν τις απαντήσεις

21:48 21/1/2017 - Πηγή: Bam
Ο Ολυμπιακός με αρκετή δόση τύχης άνοιξε το σκορ , όμως στη συνέχεια πίεσε και επικράτησε επάξια με 2-0 κόντρα σε μία καλά στημένη Ξάνθη για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ξέφυγε στους +11 από τους διώκτες του. Πρώτο γκολ του Μανθάτη στο πρωτάθλημα.

Σε ένα παιχνίδι τακτικής ο Ολυμπιακός
κατάφερε και πήρε τη νίκη κόντρα στην καλά στημένη Ξάνθη του Ρασβάν Λουτσέσκου. Το παιχνίδι είχε λίγες καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες με τους πρωταθλητές να έχουν κατά βάση τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πάουλο Μπέντο είχε την κατοχή της μπάλας, όμως ήταν φλύαροι καθώς δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Ζίβκοβιτς.

Τα ποσοστά των Πειραιωτών ήταν συντριπτικά, με τα στατιστικά να δείχνουν 75-25%. Πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 13’ όμως το σουτ που επιχείρησε ο Μάριν πέρασε λίγο δίπλα από την εστία των Ακριτών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός βγήκε αλλαγμένος και αποφασισμένος να καθαρίσει το ματς. Από αρκετή δόση τύχης άνοιξε το σκορ στο 48’. Ο Σεμπά μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε και η μπάλα αφού κόντραρε στον Σβάρνα κατέληξε στα δίχτυα!

Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, όμως το δεύτερο γκολ άργησε να έρθει. Εν τέλει ήρθε στο 92’ με τον Μανθάτη να ανοίγει λογαριασμό , πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην Σούπερ Λίγκα. Ο Ολυμπιακός πήρε επάξια τη νίκη και ξέφυγε στο +11 από τους διώκτες του.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Τριάδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Ράνος, Λάζιτς, Σβάρνας, Καμαρά

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Βιάνα, Ρέτσος, Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Μάριν, Σεμπά, Ιντέγε
Keywords
Τυχαία Θέματα