«Να χάνουμε αλλά όχι από σας»

21:16 19/1/2017 - Πηγή: Bam
Οι Σχινάς, Καρακατσούνης και Μάνος έκαναν αίσχη στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και ουσιαστικά χάρισαν την πρόκριση στον Παναθηναϊκό.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος την Πέμπτη βρέθηκε στα γραφεία της ΚΕΔ στην ΕΟΚ στο πλαίσιο των ορισμών των διαιτητών για το πρωτάθλημα. Ο παράγοντας του Ολυμπιακού
εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για την διαιτησία του ημιτελικού Κυπέλλου παραδίδοντας μάλιστα και dvd στην επιτροπή με φάσεις στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα πως αδικήθηκε.

Στα γραφεία της ΚΕΔ η Επιτροπή πήγε γρήγορα-γρήγορα να ξεκινήσει τον ορισμό για τους διαιτητές της 14ης αγωνιστικής με τον Χρήστο Σταυρόπουλο να διακόπτει τη διαδικασία και να ζητάει να μιλήσουν για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, καθώς ο Ολυμπιακός έχει φρικτά παράπονα για τη διαιτησία.

Ο Συμεωνίδης του είπε πως κάτι τέτοιο θα γίνει στο τέλος της διαδικασίας αλλά και να θες να αγιάσεις... δεν σε αφήνουν. Η προκλητική ΚΕΔ, ωστόσο, όρισε τον διαιτητή Μάνο στο Προμηθέας-Παναθηναϊκός και ο Χρήστος Σταυρόπουλος αντέδρασε λέγοντας «αντί να τον τιμωρήσετε τον ορίζετε κιόλας; Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο». Δύο σκάνδαλα με το «καλημέρα» λοιπόν. Όχι μόνο δεν τιμώρησαν τον Μάνο για την διαιτησία του αλλά τον όρισαν κι απ’ πάνω επιβραβεύοντάς τον με αυτόν τον τρόπο.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης για μία ακόμη φορά (αν και πλέον δεν γίνεται πιστευτός) δεν είδε όπως είπε γελώντας το παιχνίδι οπότε ο Χρήστος Σταυρόπουλο παρέδωσε dvd στην Επιτροπή με φάσεις ώστε να δουν τα όσα συνέβησαν στον τελικό. Η πλευρά του Παναθηναϊκού δια του Τριαντόπουλου είπε πως «αν ξέραμε ότι θα φέρνατε dvd θα φέρναμε και εμείς» για να λάβει όμως την απάντηση από τον Χρήστο Σταυρόπουλο «καλά, δεν θα κουραζόσασταν εσείς, δύο φάσεις έχετε».

Τα μέλη της ΚΕΔ, συμπερασματικά, είδαν καλή την διαιτησία των Σχινά, Καρακατσούνη και Μάνου στον ημιτελικό Κυπέλλου και μάλιστα τόνισαν πως «αν δεν σφυρίζονταν φάουλ στην φάση του Μάντζαρη με τον Ρίβερς, θα διαμαρτύρονταν ο Παναθηναϊκός γιατί δεν σφυρίχτηκε» με τον Χρήστο Σταυρόπουλο να λέει «να διαμαρτύρονταν για φάουλ που δεν υπάρχει; Αφού δεν έχει γίνει φάουλ».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα τους είπε πως «φτιάξατε ένα παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός χωρίς να υπάρχει διεθνής διαιτητής μέσα για πρώτη φορά. Ας χάσουμε αλλά αφήστε μας να παίξουμε. Αν αξίζουμε να χάσουμε, αλλά όχι από σας (διαιτητές). Αφήστε μας. Κάνατε καμία προσπάθεια για τους διεθνείς τουλάχιστον της Fiba;» με την ΚΕΔ να απαντά πως έχει κάνει προσπάθεια αλλά η Fiba δεν τους αφήνει. Θα φανεί βέβαια κι αυτό λίαν συντόμως.

Εν κατακλείδι, και τα πέντε μέλη της ΚΕΔ (Στέλιος Συμεωνίδης, Κώστας Κορομηλάς, Κώστας Μουζάκης, Κυριάκος Ταβουλαρέας και Αντρέας Παπαδόπουλος) αποφάνθηκαν πως η διαιτησία του ημιτελικού ήταν καλή και μάλιστα ερωτηθείς για τους λόγους που όρισαν τους Σχινά, Καρακατσούνη και Μάνο τόνισαν πως... δεν υπήρχαν άλλοι καλύτεροι. Δεν υπήρχε καλύτερος διαιτητής, θέλουν να μας πουν και να γίνει πιστευτό κι από πάνω, από τον Καρακατσούνη ή τον Μάνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα