Ρομπέρτο: «Μίτσελ σ’ Ευχαριστώ»!

10:32 7/1/2015 - Πηγή: Bam

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είπε ο Ρομπέρτο στον Μίτσελ, μέσω Facebook, για όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας τους στον Ολυμπιακό και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές του επιλογές.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Μίτσελ ο Ρομπέρτο, καθώς με τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα στον Ολυμπιακό, ο

Ισπανός τερματοφύλακας έγινε ακόμη καλύτερος, ενώ έδωσε την υπόσχεση στον μέχρι πρότινος τεχνικό του πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα ώστε να μεγαλώσει κι άλλο η ομάδα του Πειραιά!

Αναλυτικά το μήνυμα του Ρομπέρτο στον Μίτσελ:

«Σήμερα είναι μία λυπηρή μέρα. Και το μόνο που έχω να πω είναι Ευχαριστώ. Όχι μόνο στον προπονητή που μου άλλαξε την καριέρα και με έκανε ως έναν από τους καλύτερους, αλλά στο άτομο που με βοήθησε σε δύσκολες στιγμές να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου και να δουλέψω σκληρά. Για όλα αυτά, Μίτσελ σου λέω σήμερα Ευχαριστώ και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές προκλήσεις. Ήταν μεγάλη χαρά για μένα και σίγουρα οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά. Τώρα θα παλέψουμε ως ομάδα και θα αναλάβουμε την ευθύνη μας για να κάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμη μεγαλύτερο!!».

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/romperto-mitsel-s%E2%80%99-euxaristw/820895

Keywords
Τυχαία Θέματα