Είναι μεγάλη παγίδα…

13:31 5/1/2015 - Πηγή: Bam

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr περί Μίτσελ και… Γενάρη!

*** Αν ψάχνετε για…αίμα και το...κεφάλι του Μίτσελ, μην με διαβάσετε.

*** Η πείρα με έχει διδάξει ότι οι αλλαγές προπονητών τέτοια εποχή είναι πολύ επικίνδυνες. Οπότε δεν θα κάτσω να πριονίσω εγώ την καρέκλα του Μίτσελ, ανεξάρτητα από την παραδοχή για τις ευθύνες του στις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα και τα λάθη που έχει κάνει.

*** Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν μπορεί παρά

να ξέρει καλύτερα από όλους μας την κατάσταση στην ομάδα κι άρα έχει πιο ασφαλή κριτήρια και πιο ολοκληρωμένη εικόνα για να πάρει την οριστική της απόφαση.

*** Απλά, και με αφορμή την τραγική απόδοση του Ολυμπιακού χθες με τον Πλατανιά, να ξέρουμε όλοι μας ότι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς είναι πάντα κάτι ξεχωριστό για τον Ολυμπιακό. Παραδοσιακά είναι το πιο δύσκολο της χρονιάς! Και δεν υπερβάλλω καθόλου.

*** Κι επειδή δεν μιλάω αέρα μπανά, ας θυμηθούμε τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στο πρώτο του παιχνίδι κάθε χρόνο από το 2000!

*** Στα δύο πιο δύσκολα παιχνίδια του έχασε, παρότι εντός έδρας: 1-2 κι από την ΑΕΚ κι από τον ΠΑΟΚ.

*** Σε δύο επισκέψεις στο Καυταντζόγλειο είχε ήττα 1-2 και νίκη 2-1 (έχανε 0-1 ως το 70’).

*** Στην Ξάνθη είχε 0-0 και στην Τρίπολη κέρδισε 1-0 με πέναλτι.

*** Εντός έδρας στα λεγόμενα πιο εύκολα ματς κέρδισε 2-1 τον ΠΑΣ (το 1-0 με πέναλτι), 1-0 τον Ηρακλή (με πέναλτι), 2-0 τον Ηρακλή (το σκορ 1-0 ως το 83΄), 1-0 τον Ατρόμητο (με μία στημένη φάση) και 3-0 τη Βέροια (με το σκορ 1-0 ως το 86’).

*** Οι μόνες εύκολες νίκες του στην 15ετία ήταν ένα 4-0 επί της Παναχαϊκής (με το σκορ 1-0 ως το 73’) και το περσινό 4-0 επί της Καλλονής.

*** Μην την ψάχνετε. Είναι παγίδα το πρώτο ματς του κάθε έτους για τον Ολυμπιακό. Με τους παίκτες να προέρχονται από πολυήμερες άδειες για τις γιορτές, όπου είτε έχουν κάνει ταξίδια μακρινά, είτε είναι μεταξύ μπουζουκιών και μπαρ, λόγω των ημερών.

*** Γενικά ο Γενάρης είναι πολύ δύσκολος μήνας για τον Ολυμπιακό. Θυμηθείτε ότι επί Βαλβέρδε Γενάρη μήνα είχε μείνει η ομάδα πέντε πόντους πίσω, από 0-0 με τη…Δόξα Δράμας στη Θεσσαλονίκη και 0-1 από την Ξάνθη στην Θράκη...

*** Θέλει μεγάλη προσοχή η διαχείριση από πλευράς Ολυμπιακού κι αυτού του Γενάρη, με την ομάδα άλλωστε στη δεύτερη θέση. Γιατί έχει εξόδους σε Ξάνθη, ΟΦΗ και Βέροια, ενώ κι η επίσκεψη του Παναιτωλικού στο Καραϊσκάκη μόνο εύκολη δεν θα είναι...

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/einai-megali-pagida/804637

Keywords
Τυχαία Θέματα