«Πυρηνικός πόλεμος με την κοινωνία…»!

09:00 27/3/2014 - Πηγή: Bam

«Πάτε σε πυρηνικό πόλεμο με την κοινωνία», είπε το πρωί της Πέμπτης από το MEGA ο Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Λουκέτο διαρκείας στα φαρμακεία.

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση των φαρμακοποιών οι οποίοι κατέβασαν τα ρολά επ’ αόριστον και του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Πάτε σε πυρηνικό πόλεμο με την κοινωνία», είπε το πρωί της Πέμπτης από το MEGA ο υπουργός.

«Η κυβέρνηση μάς εξαπάτησε, σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων μας», απάντησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης.

Από τη μεριά του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι το επίμαχο σημείο στην έκθεση του ΟΟΣΑ αποκλείστηκε χάρις στις προσπάθειες που κατέβαλε ο ίδιος κατά τις τελικές διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, η πρόταση ήταν να μπορεί να αγοράζει φαρμακείο ο οποιοσδήποτε Έλληνας, κάτι το οποίο και απορρίφθηκε, καθώς και η πρόταση των δανειστών για άρση των πληθυσμιακών κριτηρίων.

Υποστήριξε ακόμη ότι πολλοί μέσα στην κυβέρνηση θεωρούσαν, βέβαιο, ότι οι φαρμακοποιοί θα κάνουν απεργία διαρκείας όποια κατάληξη και αν είχαν οι διαβουλεύσεις με την τρόικα.

Τα πυρά του υπουργού Υγείας κατευθύνονταν στον πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Κυριάκο Θεοδοσιάδη, που ήταν παρών στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Η κοινωνία δεν μπορεί να εκβιάζεται», τόνισε και προειδοποίησε τον πρόεδρο του ΠΦΣ : «Θα μείνετε ολομόναχοι...Αμφιβάλλω ότι αν το τραβήξετε θα ακολουθήσουν όλοι οι φαρμακοποιοί....».

Και κατέληξε : «Πάτε να παρασύρετε τον κλάδο σας στην καταστροφή…».

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα