Πρόγνωση καιρού Πέμπτης, 27 Μαρτίου

07:09 27/3/2014 - Πηγή: Bam

Οι νοτιάδες σηκώνουν σκόνη! Μετεωρολογικές συνθήκες που ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης την Πέμπτη, με τοπικές βροχές στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια και ισχυρούς νοτιάδες στα πελάγη.

Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη στην Κεντρική Ελλάδα και στα Βόρεια καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Σαχάρα στα νότια. Νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι στα πελάγη τοπικά 8 Μποφόρ.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός.

Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και από το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά και νότια 5 και πρόσκαιρα 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι ανατολικοί 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Συννεφιά με παροδικές βροχές ή καταιγίδες και πρόσκαιρη βελτίωση τις βραδινές ώρες. Άνεμοι νοτιοανατολικοί 4-6 Μποφόρ και από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα