Ψάχνει τον αντι-Ντε Βινσέντι

10:49 25/12/2013 - Πηγή: Bam

Τον αντικαταστάτη του Τόμας Ντε Βινσέντι φέρονται να ψάχνουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και η διοίκηση του συλλόγου καταβάλει προσπάθειες να τον κρατήσει. Δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Νόε Ακόστα.

Αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Τόμας ντε Βινσέντι στον ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάζεται η διοίκηση του συλλόγου, αν και οι δηλώσεις του Αργεντινού χαφ δείχνουν έναν άνθρωπο που έχει αποφασίσει να φύγει από την ομάδα.

Στον «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν προτίθενται να χάσουν ούτε μία μέρα για την αντικατάστασή του, ώστε ο παίκτης που θα κληθεί να

καλύψει το κενό του να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη. Μέχρι στιγμής ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν έχει κάτι στο μυαλό του.

Δηλαδή, αν θα βρει κάποιον από την εγχώρια αγορά ή εκείνη του εξωτερικού, όμως θέλει κάποιον που να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με εκείνα του Ντε Βινσέντι που επιστρέφει για να… φύγει στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες υποστηρίζουν πως «δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Αν δούμε και τις δηλώσεις του παίκτη, δεν κλείνει το θέμα. Μέχρι την πρώτη μέρα του χρόνου θα ξέρουμε τι θα έχει γίνει και θα κινηθούμε αναλόγως».

Επίσης, τονίζουν πως δεν μπορούν να αναφερθούν στο αν θα υπάρξει κάποια προσθήκη, από τη στιγμή που δεν έχει τελειώσει οριστικά το θέμα του 24χρονου άσου.

Όσον αφορά τώρα το θέμα του Νόε Ακόστα, δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου τυχαίο το γεγονός πως το όνομά του ακούστηκε λίγες μέρες μετά τη δήλωση του Ντε Βινσέντι πως αποχωρεί από την ομάδα.

Μάλιστα, κάποιοι μιλούσαν για κλεισμένη μεταγραφή του Ισπανού μέσου που αυτή τη στιγμή ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου. Στον ΠΑΣ δεν επιβεβαιώνουν ότι το ενδιαφέρον βρίσκεται σε τόσο προχωρημένο στάδιο, αν και ο παίκτης δείχνει να θέλει να συνεργαστεί με τον Σάκη Τσιώλη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, πως ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει ακόμη μία λύση στη διάθεσή του, αφού ο Λεωνίδας Κυβελίδης έκανε προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα και δείχνει έτοιμος να αποτελέσει μια αξιόλογη εναλλακτική λύση για την επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα