Πρώην υπουργός στο εδώλιο!

19:21 2/9/2013 - Πηγή: Bam

Την έκδοση του πρώην υπουργού Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνου Μιχαηλίδη στην Ελλάδα αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο στη Λευκωσία για να δικαστεί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.
Την έκδοση του Ντίνου Μιχαηλίδη στην Ελλάδα αποφάσισε το Ανώτατο

Δικαστήριο στη Λευκωσία προκειμένου ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας να δικαστεί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Μεγαλώνει κατά έναν ο αριθμός των κατηγορούμενων στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας. Ο 28ος θα είναι ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος έρχεται για να δικαστεί για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου «άναψε» το πράσινο φως για την έκδοση του κ. Μιχαηλίδη στην Αθήνα σχετικά με την υπόθεση παράνομης διακίνησης χρήματος που έχει βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό της Ελλάδας, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Το Ανώτατο κυπριακό Δικαστήριο απέρριψε την έφεση, που είχαν καταθέσει οι δικηγόροι του πρώην υπουργού Εσωτερικών στην απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Οι δικαστικές αρχές Λεμεσού είχαν διατάξει την έκδοση του κ. Μιχαηλίδη στην Ελλάδα, βάσει Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης, για να δικαστεί ως κατηγορούμενος στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου απέρριψε στο σύνολό της την έφεση.

Παράλληλα επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση του Επαρχιακού της Λεμεσού, διατάζοντας την έκδοση του Ντίνου Μιχαηλίδη το αργότερο εντός 10 ημερών από σήμερα, Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου.

Να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος πολιτικός που θα καθίσει στο σκαμνί για την οικονομική κρίση, αν κι εφόσον, βεβαίως, η Θέμιδα απαλλαγεί από το μανδύα που σε τέτοιες περιπτώσεις καλύπτει τα μάτια της.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα