Όλα παίρνουν τον δρόμο τους…

13:35 2/9/2013 - Πηγή: Bam

«Γεμάτη» ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Ολυμπιακό, όμως και σήμερα περιμένουμε εξελίξεις σε πολλά «μέτωπα».


Γράφει ο Σταύρος Καλογεράκης

Ας περάσουμε στο αγωνιστικό, οι Πειραιώτες έδειξαν ένα πρώτο ικανοποιητικό δείγμα από ό,τι μας περιμένει τη φετινή σεζόν. Άνετη νίκη και μεγάλο σκορ (5-0) επί του Λεβαδειακού. Ο Μίτσελ δεν έκανε τα λάθη που μας είχε συνηθίσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, στην οποία ήθελε να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα.

Χθες ο Ισπανός επέλεξε ένα σωστό

σχήμα, αν και υπήρξαν αντιρρήσεις από την απουσία του Μήτρογλου από την αρχική ενδεκάδα. Με τις τρεις αλλαγές που έκανε (τείνει να του γίνει συνήθεια) κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, φτάνοντας σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κεφάλαιο Μήτρογλου. Ο «πιστολέρο» αγωνίστηκε για 25 λεπτά, βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του με τα τρία γκολ που πέτυχε. Μάλιστα, ανάγκασε τον Μίτσελ να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την αξία του και να δηλώσει πως με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί να τον αφήσει στον πάγκο. Για τον διεθνή φορ υπάρχει ενδιαφέρον από την νεοφώτιστη Σασουόλο του ιταλικού πρωταθλήματος, όμως πολύ δύσκολα θα αφήσει το Λιμάνι για να παίξει στη συγκεκριμένη ομάδα.

Οι τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ. Εντινγκά, Γιαταμπαρέ και Σκέποβιτς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε πράξη την υπόσχεσή του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε δηλώσει μετά την κλήρωση των ομίλων του Champions League πως θα γίνουν σίγουρα δύο προσθήκες, όμως αν προκύψει κάποια εξαιρετική πρόταση θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Έτσι και έγινε! Πήρε τους δύο Αφρικανούς, ενισχύοντας ουσιαστικά τη μεσαία γραμμή της ομάδας, και κινήθηκε αστραπιαία για να κλείσει τον Σέρβο. Μία κίνηση που έχει γνώμονα το μέλλον και την άμεση ενίσχυση του ρόστερ.

Τι πρέπει να περιμένουμε τώρα. Η Τζένοα – παρότι είναι η τελευταία των μεταγραφών – προσπαθεί να αποκτήσει τον Φετφατζίδη, όμως μόνο με μία άκρως δελεαστική πρόταση θα μπορούσε να αποχωρήσει ο διεθνής μεσοεπιθετικός από τους νταμπλούχους Ελλάδας, οι οποίοι δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν αυτή τη στιγμή.

Αντίθετα, δεν ισχύει το ίδιο για τον Τζεμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός επιχείρησε να ρίξει γέφυρες, δηλώνοντας μετανιωμένος, όμως στον Ολυμπιακό περιμένουν κάποια προσφορά, έστω και την τελευταία στιγμή, αφού πλέον υπάρχει και ο Σκέποβιτς στο ρόστερ.

Επίσης, εντός της ημέρας – σύμφωνα με όσα λένε στην Τουρκία – αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χολέμπας στην Μπεσίκτας.

Η χθεσινή μέρα μας δίδαξε ότι και την τελευταία στιγμή μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις, οπότε να μην εκπλαγούμε αν μέχρι τα μεσάνυχτα έχουμε και άλλες…

Keywords
Τυχαία Θέματα