Πρώην υποψήφια Μις Κόσμος υπερασπίζεται την απόφασή της να βάλει χιτζάμπ

09:43 6/10/2016 - Πηγή: Bam

«Η πίστη μου δεν έχει σχέση. Θα έπρεπε να ασχολείστε με τις ζωές σας και όχι με τη δική μου» τόνισε η Αϊκόλ Αλιξάνοβα.

Μια πρώην υποψήφια Μις Κόσμος αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό της αφότου αποκάλυψε το νέο «λουκ» της, με την χρήση χιτζάμπ.

Σε ένα μήνυμα προς τους φανς της, η Αϊκόλ Αλιξάνοβα από το Κιργιστάν στην Κεντρική Ασία, τόνισε ότι το να φορά αυτό το ένδυμα είναι επιλογή της και παρακάλεσε να σεβαστούν την απόφασή της.

Η Αλιξάνοβα, νικήτρια στον διαγωνισμό Μις Κιργιστάν το 2014, συνήθιζε να επιδεικνύει τα μακριά
σκούρα μαλλιά της, όμως τώρα αποφάσισε να τα καλύψει.

Ανακοινώνοντας την απόφασή της στα social media, είπε: «Είμαι μια χαρούμενη γυναίκα. Γιατί είμαι Μουσουλμάνα. Και δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρεστε για τη ζωή μου, έχετε τις δικές σας. Κάποιοι γελάτε, κάποιοι με κατακρίνετε, αλλά συνεχίζω. Μην κάνετε κακό και ταλαιπωρείτε εκείνους που σας κάνουν καλό».

Η Αϊκόλ που παραδέχτηκε ότι στηρίχτηκε αρκετά σε σχέση με την απόφασή της, ρωτήθηκε αν εξαναγκάστηκε να φορέσει αυτό το συντηρητικό ρούχο, κάτι που η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Η απάντηση στην ερώτηση είναι ναι, έβαλα χιτζάμπ και ήταν μια συνειδητή επιλογή. Είμαι ικανοποιημένη και χαρούμενη! Γεννήθηκα στο Κιργιστάν, αλλά η πίστη μου είναι άσχετη με το ζήτημα. Ας είμαστε καλοί ο ένας απέναντι στον άλλον και ας μάθουμε να σεβόμαστε. Ειρήνη και καλοσύνη σε όλους!» ήταν το μήνυμα του μοντέλου.

πηγή: protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα