Πρόγνωση καιρού Τρίτης, 29 Απριλίου

07:18 29/4/2014 - Πηγή: Bam

Απρόβλεπτος και ασταθής! Βροχερός ο καιρός της Τρίτης στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα, με πιθανές βροχές μετά το μεσημέρι. Μικρή ενίσχυση του υδράργυρου.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τρίτη στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί 4-6 Μποφόρ. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από αύριο, Τετάρτη και

από τα δυτικά.

Αττική

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το πρωί, αλλά τις μεσημεριανές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα να ψιχαλίσει στα δυτικά και βόρεια προάστια. Δυτικοί-νοτιοδυτικοί άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και θα σημειωθεί βροχή και τις απογευματινές ώρες σποραδική καταιγίδα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα