Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 12 Δεκεμβρίου

07:15 12/12/2014 - Πηγή: Bam

«Νιώθουμε σαν βατράχια…»! Βροχερός θα διατηρηθεί ο καιρός και την Παρασκευή σε όλη τη χώρα. Παρόμοια φαινόμενα αύριο Σάββατο στα ανατολικά και νότια, λίγα σύννεφα στις υπόλοιπες περιοχές.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή, στην Ανατολική Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα βαθμιαία μετά το μεσημέρι και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Αττική

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός το βράδυ θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι βόρειοι 5-6 και τοπικά στα ανατολικά προάστια 7 και πιθανώς 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών, κυρίως στα ανατολικά, αλλά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα