«Πέταξε» για το πρώτο βήμα

11:43 13/2/2013 - Πηγή: Bam

Με προορισμό την πόλη της Βαλένθια αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Λεβάντε, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Οι Πειραιώτες δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις, ενώ ούτε ο ίδιος ο Μίτσελ δεν μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου από τη στιγμή που το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού ματς.

Ο Ισπανός προπονητής είναι

το πρόσωπο της αναμέτρησης, αφού επιστρέφει στην πατρίδα του και αυτό θα είναι ο πρώτος του ευρωπαϊκός αγώνας στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Στην Ιβηρική Χερσόνησο βρίσκεται από χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος του Ερνέστο Βαλβέρδε για το χθεσινό παιχνίδι της Βαλένθια με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί τους παίκτες και θα βρίσκεται στα επίσημα του αγώνα με την Λεβάντε.

Όσον αφορά την αποστολή ο Μίτσελ έχει πάρει μαζί του είκοσι παίκτες: η οποία αποτελείται από τους Μέγερι, Κάρολ, Βλάχο, Αμπντούν, Παπαδόπουλο, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδη, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννη, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Μοντέστο, Σιόβα, Βλαχοδήμο. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Πίνο, Φουστέρ, Ντιακιτέ, Πάντελιτς αλλά και ο Παπάζογλου ο οποίος έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Η αποστολή υπολογίζεται ότι θα φτάσει στις 12:20 στη Βαλένθια και στις 18:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου του Ισπανού τεχνικού. Στις 19:00 οι «ερυθρόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση για το αυριανό παιχνίδι.

Την ενδεκάδα των νταμπλούχων Ελλάδας, σύμφωνα με τις χθεσινές δοκιμές του 50χρονου προπονητή, αναμένεται να αποτελέσουν οι Μέγιερι, Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Γκρέκο, Φέισα (ή Μοντέστο), Αμπντούν, Βλαχοδήμος, Μασάντο (ή Ιμπαγάσα) και Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα