Μάθημα κομπίνας

08:07 8/2/2013 - Πηγή: Bam

Ολοι δουλεύουν στις στημένες φάσεις. Και ο Βαλβέρδε έβγαζε κομπίνες και ο Ζαρντίμ το είχε δουλέψει (αλλά μόνο αυτό το κομμάτι).

Και ειδικά όταν λέγεσαι Ολυμπιακός και θα κερδίζεις πολλές τέτοιες ευκαιρίες. Είτε από φάουλ, είτε από κόρνερ. Και χθες είχε μάθημα στου Ρέντη. Μαθήματα... κομπίνας. Και θεωρητικά και πρακτικά.

Ο 50χρονος τεχνικός πριν βγουν οι παίκτες στο χορτάρι τους έδειξε βίντεο. Βίντεο με

φάσεις από στημένα από τη θητεία του στη Σεβίλλη. Και κομπίνες που πέτυχαν και κομπίνες που απέτυχαν. Και ο Μίτσελ εξηγούσε ταυτόχρονα στους «ερυθρόλευκους» τι έγινε σωστά, τι έγινε λάθος και τι θέλει από αυτούς. Και γι' αυτό μετά στην απογευματινή προπόνηση ζήτησε από αυτούς να τα αποδώσουν στο χορτάρι.

Ο Μίτσελ χώρισε τους παίκτες σε διαφορετικά σετ και δεν τους άλλαξε ποτέ. Προσπάθησε κάποιες από τις κομπίνες να τις περάσει κατευθείαν στο παιχνίδι της ομάδας και δεν άλλαξαν ούτε οι εκτελεστές. Από τη μία μεριά ήταν οι Ιμπαγάσα και Χολέμπας και από την άλλη οι Γκρέκο και Μασάντο. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν και σε εκτελέσεις φάουλ, αλλά και σε κόρνερ, με τον Μίτσελ να δίνει συνεχώς εντολές και στους παίκτες της επίθεσης κυρίως μια και στόχος ήταν να βγαίνουν οι κομπίνες, αλλά και σε αυτούς της άμυνας.

Δίτερμα δεν είχε το χθεσινό πρόγραμμα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε διπλή προπόνηση. Ετσι δεν βγήκαν συμπεράσματα για το τι σκέφτεται ο Μίτσελ εν όψει του πρώτου του αγώνα. Προφανώς σήμερα θα βγουν κάποιες ιδέες στην τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι στην Τρίπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα