Πανικός στο "Παίδων-Αγία Σοφία"

10:55 6/9/2013 - Πηγή: Bam

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο "Παίδων-Αγία Σοφία" στο Γουδή. Δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο νοσοκομείο και λήστεψαν το υποκατάστημα της Alpha Bank που λειτουργεί μέσα στο ίδρυμα.

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και παιδιά στο "Παίδων-Αγία Σοφία", το πρωί της Παρασκευής, όταν δύο ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν στο νοσοκομείο. Κατευθύνθηκαν στον πρώτο όροφο όπου λειτουργεί υποκατάστημα της Alpha Bank. Με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν

υπαλλήλους και πελάτες, άρπαξαν άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσόν και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους. Επίσης, δεν φορούσαν γάντια, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι δεν είναι σεσημασμένοι.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Παράλληλα, ζητήθηκε το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που λειτουργούν σε χώρους του νοσοκομείου και στην τράπεζα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ληστεία σε νοσοκομείο. Στις 2 Απριλίου, ένας ένοπλος άνδρας είχε εισβάλει στο Θριάσιο και με την απειλή του όπλου αφαίρεσε χρήματα από το υποκατάστημα της Αγροτικής.

Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλα νοσοκομεία, μεταξύ αυτών και το "Σωτηρία".

Μέχρι και ασθενείς έχουν πέσει θύματα ληστείας, όπως το Δεκέμβριο του 2012 όταν συνελήφθη 59χρονος που δρούσε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Δείτε περισσότερα στο alterinfo.gr

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα