Πανέτοιμος για το «διπλό»

09:02 26/8/2017 - Πηγή: Bam
Πανέτοιμος να κάνει το 2 στα 2 στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου στις 21:30 την Λαμία στο Περιστέρι για την 2η αγωνιστική της Superleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας τη ψυχολογία στα ύψη έπειτα από την πρόκριση και
την επιστροφή τους στους ομίλους του Champions League θέλουν να πάρουν ακόμη 3 βαθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα στο δρόμο του 8ου συνεχόμενου και συνολικα΄45ου πρωταθλήματος Ελλάδος.

Πανέτοιμος να κάνει το 2 στα 2 στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου στις 21:30 την Λαμία στο Περιστέρι για την 2η αγωνιστική της Superleague. Live από το gavros.gr/NS1

Ένα πιθανό αρχικό σχήμα για τους Πειραιώτες είναι με Καπίνο κίπερ, Φιγκέϊρας δεξί μπακ, Ρέτσος και Ρομαό στο κέντρο της άμυνας και Μίλιτς αρ. μπακ.

Στον άξονα οι Οτζίτζα και Ζιλέ, δεκάρι ο Φορτούνης, τα δύο εξτρέμ οι Μάριν (σ.σ. υποψήφιος και ο Σεμπά) και Καρσελά και φορ ο Μπεν.

Αναλυτικά η αποστολή του Θρύλου:

Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Γιαννιώτης, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Ζντιέλαρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα