Πάει για την «ανατροπή» ο Ολυμπιακός

09:18 27/1/2016 - Πηγή: Bam
Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο ματς κόντρα στη Σουργκούτ στη Ρωσία, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει στη ρεβάνς της Τετάρτης στου Ρέντη να προκριθεί στα ημιτελικά του CEV Cup βόλεϊ των ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 17:00 την ισχυρή ρώσικη
ομάδα με στόχο να «ανατρέψουν» το 2-3 σετ της πρώτης αναμέτρησης των προημιτελικών. Οι Πειραιώτες περιμένουν τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους για να τους δώσει ώθηση για την πρόκριση στους «τέσσερις» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το ευχάριστο για τον Ρομπέρτο Πιάτσα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Ο Ντίμα Φιλίποφ απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας και τόνισε πως: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας και έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Να είστε σίγουροι ότι σαν Ολυμπιακός θα δώσουμε ο καθένας από εμάς το 101% για να περάσουμε και περιμένουμε από εσάς να δώσετε το ίδιο! Θέλουμε τη στήριξή σας και να γεμίσουμε του Ρέντη! Να πάρουμε μαζί αυτή την πρόκριση, γιατί την αξίζουμε!

Όσον αφορά το παιχνίδι, πιστεύω ότι και εμείς και ο αντίπαλός μας ξέρουμε τα δυνατά σημεία, αλλά και τα αδύνατα, και εκεί θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε».

Ο Κόνραντ Γκούζντα συμπλήρωσε πως: «Είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα. Η εμφάνισή που πραγματοποιήσαμε στη Ρωσία μας επιτρέπει να έχουμε προσδοκίες για πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. Περιμένουμε τον κόσμο μας να δώσει δυναμικό "παρών", γιατί η παρουσία του στου Ρέντη μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα».

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/paei-gia-tin-anatropi-o-olumpiakos/3138184
Keywords
Τυχαία Θέματα