Να «σφραγίσει» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

09:16 27/1/2016 - Πηγή: Bam
Έχοντας ως «προίκα» το 3-0 σετ της πρώτης αναμέτρησης, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ταξίδεψε στο Βουκουρέστι για τη ρεβάνς με τη CSM την Τετάρτη στις 18:00 για τους «16» του Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκες» έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά και θέλουν δύο σετ για την απευθείας πρόκριση στους
«8», με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως: «Πήραμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και έχουμε αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα. Έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση, όμως ξέρω ότι ο αντίπαλός μας μπορεί να παίξει καλύτερα από ότι στου Ρέντη. Περιμένω από τις παίκτριες μου να παίξουν ένα ακόμα καλό παιχνίδι και να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε στον επόμενο γύρο. Δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών και είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Η Τζίνα Λαμπρούση δήλωσε πως: «Μας βοήθησε πολύ το παιχνίδι στη Σαντορίνη, γιατί ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό ματς. Μας περιμένει εξίσου δυνατό ματς την Τετάρτη και στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση μέσα στη Ρουμανία, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες για να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η πρόκριση στους "8" του Challenge Cup».

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/paei-na-sfragisei-tin-prokrisi-o-olumpiakos/3138190
Keywords
Τυχαία Θέματα