Οι τρεις μεγάλοι στόχοι!

08:46 25/9/2015 - Πηγή: Bam

Προετοιμασία για την εφαρμογή των μέτρων της συμφωνίας με τους δανειστές, αναζήτηση και εφαρμογή ισοδυνάμων, καθώς και καταπολέμηση της διαφθοράς, οι τρεις κυριότεροι στόχοι της νέας κυβέρνησης όπως θα τους περιγράψει στις 11.00 το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο. Παράλληλα θα ζητήσει περισσότερη δουλειά και λιγότερες δηλώσεις.

Μία ώρα νωρίτερα, στις 10.00 π.μ. στο προεδρικό Μέγαρο θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας, του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα και του υφυπουργού Υποδομών,

Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτη Σγουρίδη.

Εκπνέει την προσεχή Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, η προσωρινή αναστολή κατασχέσεων και πλειστηριασμών που είχε αποφασίσει το Υπουργείο Οικονομικών, και από την Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου, θα αποστείλει ηλεκτρονικά μηνύματα “e-mail”. Παραλήπτες των μηνυμάτων θα είναι σε πρώτη φάση εκείνοι που έχουν ληξιπρόθεσμες ΜΗ ρυθμιζόμενες οφειλές άνω των 70.000 ευρώ.

Από σήμερα μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 2 Οκτωβρίου η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του Προέδρου της ΝΔ. Να κριθεί για τη διαδρομή του κι όχι για το όνομά του, ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν την Παρασκευή ο Γιώργος Πετρακάκος, «δεξί» χέρι του Μαζιώτη, και άλλοι τρεις συλληφθέντες. Στο «μικροσκόπιο» της Αντιτρομοκρατικής έχει μπει η 36χρονη σύντροφος του Πετρακάκου, για το ενδεχόμενο συμμετοχής της σε επιθέσεις και ληστείες.

Σε δρόμο, στο δάσος Χαϊδαρίου βρέθηκε αργά χθες το βράδυ νεκρός από περαστικό ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30-35 ετών. Έφερε τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού πιθανόν από κάποιο αντικείμενο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί προανάκριση εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.

Νέο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια, με τη συμμετοχή εργατικών συνδικάτων, φοιτητικών συλλόγων και μεταναστών.

ΚΑΙΡΟΣ: Πιθανότητα βροχής, από το βράδυ στην Αττική. Έως 28 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα