Τετ-α-τετ Κασάμι με Σίλβα

08:40 25/9/2015 - Πηγή: Bam

Ο Μάρκο Σίλβα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει και πάλι τον Κασάμι στη μεσαία γραμμή στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Άρσεναλ και έχει αρχίσει από τώρα να «φτιάχνει» τον Ελβετό.

Η «επιχείρηση... Κασάμι» έχει αρχίσει για τον Μάρκο Σίλβα. Ο πορτογάλος έμεινε ικανοποιημένος από τη συνύπαρξη του Ελβετού άσου με τον Καμπιάσο στο παιχνίδι με την Μπάγερν και σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει και πάλι στο ματς της δεύτερης (2ης) αγωνιστικής με την Άρσεναλ στην Αγγλία.

Έτσι από τώρα ο τεχνικός του Ολυμπιακού

έχει αρχίσει να προετοιμάζει τον Ελβετό άσο για το παιχνίδι αυτό προσπαθώντας καθημερινά στις προπονήσεις να του δείχνει το πόσο πολύ πια υπολογίζει σε αυτόν.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Μάρκο Σίλβα είχε ένα τετ-α-τετ με τον Ελβετό στο οποίο του επεσήμανε τι ακριβώς θέλει από εκείνον στους αγώνες και δεν αποκλείεται να του έδωσε να καταλάβει ότι στις σκέψεις του είναι να τον χρησιμοποιήσει στην αρχική 11άδα και στο παιχνίδι με τους «κανονιέρηδες».

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο παιχνίδι με τους Άγγλους ο Κασάμι έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο για να είναι αρκετά καλός. Περιμένει να δώσει «απαντήσεις» για την παρουσία του στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη Φούλαμ για τρία χρόνια.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/tet-a-tet-kasami-me-silba/3110818

Keywords
Τυχαία Θέματα