ΟΧΙ εκλογές, ΝΑΙ σε δημοψήφισμα!

08:48 28/4/2015 - Πηγή: Bam

Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος αν δεν υπάρξει συμφωνία άφησε μέσω συνέντευξής του στην εκπομπή ΕΝΙΚΟΣ του Star CHANNEL o Αλέξης Τσίπρας. Παραδέχτηκε ότι έγινε λάθος που δεν λάβαμε χρήματα στις 20 Φεβρουαρίου, αλλά, όπως είπε, μας είπαν ψέματα ο Ντάισελμπλουμ και ο Ντράγκι.

Τόνισε ότι η Άνγκελα Μέρκελ έχει την πρόθεση για λύση, και πως η περίπτωση χρεοκοπίας θα σήμαινε αποτυχία για όλη την Ευρώπη. Αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη ο πρωθυπουργός τον χαρακτήρισε εθνικό κεφάλαιο, σημειώνοντας ότι ενοχλεί τους εταίρους επειδή μιλάει τη γλώσσα τους καλύτερα από τους ίδιους.

Με επικεφαλής τον Γιάνη Βαρουφάκη και σε ρόλο συντονιστή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο συνεδρίασε στο Υπουργείο Οικονομικών χθες βράδυ η νέα πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης. Έγινε προετοιμασία νομοσχεδίου των μεταρρυθμίσεων που περιλαμβάνουν τη δημοπρασία των συχνοτήτων τηλεοπτικών σταθμών, και τη φορολόγηση τηλεοπτικών διαφημίσεων.

Κινούμαστε σταδιακά προς την κατεύθυνση βήμα - βήμα, συμφωνίας με τους Θεσμούς, δήλωσε μετά το πέρας της σύσκεψης ο Γιάννης Δραγασάκης, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να καταλήξουμε σε λύση έως τις αρχές Μαΐου, ή και νωρίτερα, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των θυμάτων στο Νεπάλ, με τις αρχές να μιλούν για πάνω από 4.300 νεκρούς, ενώ οι τραυματίες έφτασαν τους 8.000, από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τη χώρα. Σε εξέλιξη, διεθνής κινητοποίηση για βοήθεια, ενώ αναβλήθηκε η αποστολή κλιμακίου της ΕΜΑΚ και ομάδας του ΕΚΑΒ.

Δεκαήμερο εκπτώσεων, από την 1η Μαΐου, ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος. Όπως έγινε γνωστό, την Κυριακή, 3 του μηνός τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε όλη την επικράτεια.

Χωρίς τρόλεϊ θα μείνει το Λεκανοπέδιο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάση εργασίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση.

ΚΑΙΡΟΣ: Λιακάδα στην Αττική, αλλά και διαστήματα με συννεφιά. Η θερμοκρασία στην Αθήνα, θα «ανέβει» στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα