«Νέος τρόπος διοίκησης του Πειραιά»

18:39 7/5/2014 - Πηγή: Bam

Στην πρόθεση του να υπάρξει μια νέα διακυβέρνηση του Δήμου Πειραιά με καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών στάθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γ. Μώραλης ο οποίος παρευρέθηκε στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 έδωσε το «παρών» ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού

«Πειραιάς Νικητής» αναφέρθηκε στη σημασία αλλαγής του τρόπου διακυβέρνησης της πόλης με μια καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Επεσήμανε ότι αποτελεί μέλος μιας ομάδας η οποία θέτει υψηλούς στόχους με έναν δήμαρχο εξωστρεφή και με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που θα βρίσκονται στους δρόμους του Πειραιά για την αμεσότερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

«Θεωρώ ότι η δική μας ομάδα έχει τη γνώση και την εμπειρία για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τον Πειραιά», πρόσθεσε και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι στους στόχους της ομάδας, της οποίας είναι επικεφαλής είναι η οικονομική ανάπτυξη της πόλης.

Κύριος άξονας στον τομέα αυτό θα αποτελέσει το λιμάνι και η εκμετάλλευση του για να αντιμετωπιστεί η κρίση και η ανεργία η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα των δημοτών του Πειραιά.

Ανάμεσα στα άλλα ο Γιάννης Μώραλης στάθηκε στο πρόβλημα των εγκαταλελειμμένων γειτονιών του Πειραιά και στην ανάγκη βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ανέφερε ότι στους στόχους του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» είναι να δοθεί προσοχή στο παιδί, στην άθληση και τον πολιτισμό.

«Τα δύο πρώτα χρόνια σε κάθε γειτονιά θα αναπλάσουμε τον παιδότοπό της. Αν δεν έχει θα το φτιάξουμε», πρόσθεσε και επανέλαβε πως στις προθέσεις του είναι να δημιουργηθεί ένα κολυμβητήριο στο 4ο διαμέρισμα, ένα σκοπευτήριο και τέλος να ολοκληρωθεί η ανάπλαση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Γιάννης Μώραλης ανέφερε επίσης ότι στις προθέσεις αυτού και των δημοτικών συμβούλων του είναι και η στήριξη των πολιτών που έχουν ανάγκη σε συνεργασία με την Μητρόπολη.

Φυσικά, αναφέρθηκε και σε ζητήματα του αθλητισμού με κυριότερο τα φαινόμενα βίας στο γήπεδο της Τούμπας και της Λεωφόρου.

«Η Λίγκα έκανε χαρτί να μην γίνει μετακίνηση οπαδών», ήταν το πρώτο σχόλιό του για το θέμα της μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι των πλέι-οφ με τον Παναθηναϊκό…

«… δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μετακινήσεις. Ιδεολογικά βεβαίως και είμαστε υπέρ των μετακινήσεων. Θα πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους φιλάθλους, τους προέδρους αλλά και τους παίκτες για να αποφευχθούν παραδείγματα που είδαμε στην Τούμπα», κατέληξε.

Δείτε τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γιάννη Μώραλη στη WEB TV…
Keywords
Τυχαία Θέματα